Hjem > H > Hvilken Bydel Ligger Holmenkollen I?

Hvilken bydel ligger Holmenkollen i?

Bydel Vestre Aker omfatter blant annet Sørkedalen, Bogstad, Røa, Huseby, Hovseter, Holmen, Holmenkollen, Voksenåsen, Slemdal, Ris, Vinderen, Frøen, Volvat, Grimelund og Borgen m.m. Bydelsadministrasjonen ligger i Sørkedalsveien 150 på Huseby, i det tidligere FO-bygget, Forsvarets Overkommando.

Les mer

I forhold til dette, hvilken bydel er mortensrud?

Mortensrud er et boligområde som ligger nord i østdelen av Bydel Søndre Nordstrand i Oslo. I forhold til dette, hvilken bydel er ellingsrud? Ellingsrud er et boligområde i bydel Alna i Oslo. Det fikk sitt navn etter Ellingsrud gård, som er kjent fra middelalderen og lå under Hovedøya kloster. Den gamle veiforbindelsen til bygdene ved Øyeren, som hadde stor trelasttrafikk frem til 1850-årene, går gjennom området (Gamle Strømsvei).

Dessuten, hvilken bydel er smestad?

Ullern, administrativ bydel i Ytre by vest/nord, mellom Lysakerfjorden i sør og grensen mot bydel Vestre Aker i Ullernåsen/Husebyskogen og Sørkedalsveien i nord. Hvilken bydel er Grunerløkka? Grünerløkka er en bydel på Oslos østkant. Grünerløkka er også et strøk i bydelen.

Hvilke bydeler er Oslo øst?

Indre by øst omfatter bydelene Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene. St. Hanshaugen og Frogner danner indre by vest, mens bydelene Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker danner ytre by vest. Bjerke, Grorud, Stovner og Alna utgjør ytre by øst, mens ytre by sør omfatter bydelene Østensjø, Nordstrand og Søndre Nordstrand. Hvilken bydel er Haugerud? Haugerud er en drabantby i Groruddalen nordøst i Oslo. og ligger i bydel Alna. Området er preget av høyblokker og lavblokker, men har også en del villabebyggelse og rekkehus.

Hvem bor på St Hanshaugen?

Andelen for Oslo var 51,6 %, for Norge 34,1 %. Innvandrerbefolkningen utgjorde 28 % av befolkningen ved inngangen til 2020. Hvilke bydel er Tåsen? Velkommen til Bydel Nordre Aker! Bydel Nordre Aker er en stor bydel som favner områdene Nydalen, Disen, Grefsen, Lofthus, Kjelsås, Brekke, Maridalen, Solemskogen, Kringsjå, Korsvoll, Sogn, Gaustad, Tåsen, Berg og Ullevål Hageby.

Hvor er Tåsen?

Tåsen er et boligstrøk i Oslo som ligger i bydelen Nordre Aker. Strøket ble utbygd fra begynnelsen av 1920-årene, og særlig etter åpningen av Sognsvannsbanen i 1934. For det meste har det villa- og annen småhusbebyggelse.

By Madea

Hvilken bydel er Ensjø? :: Hvilken bydel er Haugerud?
Nyttige lenker