Hjem > H > Hvilken Mac Er Best For Studenter?

Hvilken Mac er best for studenter?

MacBook Pro 13-tommer er for de som trenger portabilitet, batteritid og god ytelse - i en og samme maskin. I likhet med MacBook Air er dette svært gode hverdagsmaskiner som egner seg både til studier, jobb og hjemme.

Les mer

Er MacBook Air god til skole?

Den nye M1-brikken gjør MacBook Air bedre enn noen gang før, med glimrende ytelse og topp batterilevetid – uten at det har medført en høyere pris. Dette er ikke det rimeligste alternativet for studenter, men hvis du har stort nok budsjett så finnes det ikke noe bedre valg. Deretter, hva er best av macbook pro og air? Og både Macbook Air og Pro er imponerende her, men det er klart at Air drar det lengste strået ettersom den har en mer energigjerrig prosessor enn hva Pro har. Pro har dog et noe større batteri (71,8 Wh mot 54 Wh på Air), så en del av forskjellen utjevnes.

Hva er best av Mac og pc?

Mens Windows er lagd for å fungere med alle mulige konfigurasjoner av maskinvare, trenger Mac OS kun å virke med akkurat de datamaskinene som Apple selv bygger. Det betyr at en Mac ikke har problemer med stabiliteten på grunn av komponenter som av en eller annen grunn ikke vil fungere skikkelig sammen. Hvordan få studentrabatt på Mac? Studenter, foreldre til studenter eller de som jobber i en utdanningsinstitusjon kan spare penger på kjøp av Apple-produkter ved å bruke Apple Student Discount. Det kan være et kjøp av en Mac, MacBook eller iPad. Du kan til og med få en studentrabatt på Apple Music fra Apples Education Store.

Hvordan få studentrabatt Apple?

Opptil 10% studentrabatt hos Apple

Som medlem av Studentkortet kan du spare opptil 10% på Mac og iPad. I tillegg får du også utdanningspriser på Applecare Protection Plan.
Folk spør også hvilken skole pc er best? De beste laptopene for barn i 2022: de beste maskinene for skolearbeid

  • Microsoft. Surface Go 2. Sjekk Prisen.
  • Lenovo. Ideapad Duet Chromebook. Sjekk Prisen.
  • Acer. Chromebook Spin 311. Sjekk Prisen.
  • HP. Chromebook 14. Sjekk Prisen.
  • Apple. Macbook Air (M1 2020) Sjekk Prisen.
  • HP. Les mer.

Hvilken laptop skal jeg velge 2021?

Beste laptop 2022

  1. Apple MacBook Air (M1, 2020) Den beste laptopen i 2022.
  2. Microsoft Surface Laptop 4. Den beste Windows-laptopen.
  3. MacBook Pro 14" (2021) Den beste laptopen for produktivitet i 2021.
  4. HP Spectre x360 (2021) 2021-modellen er en glimrende 13-tommer.
  5. Dell XPS 13 (2020)
  6. Razer Blade 14.
  7. LG Gram 17 (2021)
  8. Acer Swift 3.
Hvorfor kjøpe Mac istedenfor PC? Som operativsystem støtter derfor Microsoft Windows en del mer programvare og maskinvare, og sikrer at du i praksis kan kjøre det meste som finnes på markedet. Apple sitt operativsystem derimot er laget spesielt for Mac, men istedenfor å være et hinder så er dette en av de største fordelene.

Hvorfor kjøpe MacBook Air?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Og den fungerer sammen med iPhone og iPad på måter ingen andre datamaskiner kan. Og siden Apple utvikler både programvaren og maskinvaren, gir Mac en optimal brukeropplevelse.

By Faxan Fakrudeen

Når kommer ny MacBook Pro 2021? :: Hvordan legge Bilder oppå hverandre Mac?
Nyttige lenker