Hjem > H > Hvordan Se Treningsøkter Apple Watch?

Hvordan se treningsøkter Apple Watch?

Åpne Apple Watch-appen på iPhone. Trykk på Min klokke-fanen og deretter på Trening > Treningsvisning.

Les mer

Når kommer Apple Fitness+ til Norge?

Ta sats: Apples digitale treningsopplegg bygd rundt Apple Watch kommer den 14. desember - først i den engelskspråklige verdenen. Apples abonnements-baserte og digitale treningsopplegg Fitness+ kommer 14. desember. Så, hvordan få iwatch til å telle skritt? På Apple Watch

  1. Åpne Aktivitet-appen på Apple Watch.
  2. Sveip opp for å se detaljer for hver ring.
  3. Sveip opp igjen for å se mer, for eksempel totalt antall skritt, distanse og treningsøkter.
  4. Sveip opp igjen for å se det ukentlige sammendraget, og trykk deretter på Ukentlig oversikt.

Du kan også spørre hva kan man gjøre med en apple watch?

Med Wi-Fi- eller mobilnettforbindelse kan Apple Watch gjøre disse tingene – selv om du ikke har med deg iPhone. Bruk Siri for blant annet å få veibeskrivelser og sende iMessage-meldinger. Send og motta meldinger. Ring og svar på telefonsamtaler. Hvorfor skal jeg kjøpe Apple Watch? Apple Watch kan gjøre ting de andre enhetene dine ikke kan, fordi du har den på håndleddet. Når den er på, får du en treningspartner som registrerer all bevegelse, gir deg verdifull innsikt i helsen din og lar deg holde kontakt med menneskene og tingene du bryr deg mest om.

Hva betyr snittfart?

Snittfart er gjennomsnittsfarten din per kilometer over hele distansen du har løpt. Aktiv fart er farten din siste kilometer, målt i øyeblikket. Tilsvarende, hva er funksjonell styrketrening? Tradisjonell og funksjonell styrketrening:

Funksjonell styrketrening er aktiviteter som ligner mer på utfordringer du møter i dagliglivet. Eksempler på øvelser er å gå i trapp med noe tungt på ryggen eller å løfte gjenstander ned fra en hylle. Trening med løse vekter faller også innenfor denne kategorien.

Hvordan måler Apple Watch trapper?

Åpne appen på Apple Watch, og trykk på Gange utendørs. Aktivitet-appen bruker armbevegelser og et akselerometer til å måle bevegelser, mens Trening-appen kan bruke akselerometeret, pulsmåleren og GPS. Hvordan få Apple fitness i Norge? Abonner på Apple Fitness+

  1. Åpne Mosjon-appen på iPhone, iPad eller Apple TV. Trykk deretter på Fitness+ hvis du er på iPhonen.
  2. Trykk på Prøv gratis-knappen, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å logge på med Apple-ID-en din og bekrefte abonnementet.

Hvordan få skritteller på iPhone?

Åpne Helse-appen og trykk på Naviger-fanen. Trykk på en kategori, for eksempel Aktivitet. Trykk på en underkategori, for eksempel Skritt.

By Townsend

Hvordan måles skritt på iPhone? :: Hvordan få skritteller på iPhone?
Nyttige lenker