Hjem > H > Hvilke Nettsider Kan Man Bruke På Eksamen?

Hvilke nettsider kan man bruke på eksamen?

NettressursURL
Viten - Naturfagsenterethttps://www.viten.no/
Vox Publicahttps://voxpublica.no/
W3Schools - webutviklinghttps://www.w3schools.com/
WordReference – ordbok for flere språkhttps://www.wordreference.com/

Les mer

Og et annet spørsmål, er det lov å bruke internett på eksamen?

Tilgang til åpent internett under eksamen innebærer at alle kandidater har krav på at internett er åpent og tilgjengelig, på lik linje med andre tillatte hjelpemidler. Skoleeier er ansvarlig for å sørge for at hver enkelt skole legger til rette for at disse hjelpemidlene er tilgjengelige for alle skoler. Hvilke hjelpemidler er tillatt på eksamen? Som hovedregel er alle hjelpemidler tillatt. Noen fag har todelt eksamen med begrenset hjelpemiddelbruk på del 1. Noen få fag har fri tilgang til internett. For alle andre fag har du tilgang til et begrenset utvalg av nettressurser.

Og et annet spørsmål, hva betyr alle hjelpemidler tillatt?

Hva er hjelpemidler? Med hjelpemidler menes alle kilder og verktøy, både fysiske og digitale, du kan benytte deg av for å besvare eksamen, for eksempel egne notater, bøker, lovlige nettsider eller ordbøker. På forberedelsesdagen er alle hjelpemidler tillatt, inkludert kilder på internett og kommunikasjon med andre. Deretter, kan man ha notater på eksamen? Det er skoleeier (kommunen, fylkeskommunen eller skolen) som bestemmer hvilke typer notater elevene kan ta med på eksamen. Ulike hjelpemidler kan være relevante i ulike fag. Eksempler på notater kan være digitale presentasjonsverktøy og andre digitale verktøy som regneark, graftegner og CAS.

Og et annet spørsmål, kan man bruke ipad på eksamen?

Ingen regler om Ipad

I Utdanningsdirektoratets regelverk står det for skriftlig eksamen: «Alle hjelpemidler er tillatt. Unntak er internett og andre verktøy som tillater kommunikasjon.»
Er Grammarly lov på eksamen? Verken skriftlig eller muntlig kommunikasjon er tillatt, og i språkfag er det heller ikke tillatt med oversettelsesprogram. Å publisere noe på internett regnes som kommunikasjon. Hvis "Grammarly" regnes som et oversettelsesprogram eller som kommunikasjon , kan du ikke bruke det.

Hvordan foregår en muntlig eksamen som privatist?

På en muntlig-praktisk får du først en forberedelsestid på 20-30 minutter, opp til 45 minutter i enkelte fag, og deretter eksaminering inntil 30 minutter. I tillegg får du en praktisk del, som for eksempel er å utføre et forsøk i et realfag. Hvordan melde seg opp til eksamen som privatist? Privatistweb. Du melder deg opp til eksamen på InSchool Privatist. Bor du i Trøndelag må du melde deg opp på PrivatistWeb. Skal du ta privatisteksamen i Nordland må du melde deg opp direkte til den skolen du ønsker å ta eksamen ved.

I forhold til dette, hvordan kan en bruker få tilgang på hjelpemidler?

Alle som har langvarig behov for hjelpemidler kan søke. Hvis du er usikker på hva du trenger, er det best å søke råd hos noen som kan hjelpe deg. Vi anbefaler at du tar kontakt med helsetjenesten i kommunen du bor. De har god erfaring med å utrede behov og å søke, og vil også kunne følge deg opp hvis du ønsker det.

By Riegel

Kan man bruke kalkulator på del 1? :: Hvilken nettleser bruker iPhone?
Nyttige lenker