Hjem > H > Hvordan Fjerne Historie På Facebook?

Hvordan fjerne historie på Facebook?

Hvordan sletter jeg et bilde eller en video fra historien min på...

  1. Trykk på Din historie øverst i nyhetsoppdateringen.
  2. Trykk for å finne bildet eller videoen du vil slette.
  3. Trykk på øverst til høyre.
  4. Trykk på Slett bilde eller Slett video.

Les mer

Hvordan kan jeg finne ut hvem som har søkt meg på Google?

Man kan ikke se hvem som har søkt opp navnet ditt på Google, og Instagram sier selv at det heller ikke er mulig å se hvem som har besøkt en profil. Man kan kun se hvor mange som har sett en video på Instagram, og ikke hvem som har sett den. Og et annet spørsmål, hvordan se om noen er aktiv på instagram? Du kan se en grønn prikk ved siden av brukernavnet og bildet til vedkommende i Privat-innboksen din og andre steder på Instagram. I Privat-innboksen ser du når vedkommende sist var aktiv (for eksempel Aktiv for 25 min siden, Aktiv i går, Sett, Skriver …).

Hvordan bruke Vscocam?

Vsco er en app der du kan dele bilder som følgerene dine kan se- litt lignende instagram. I denne appen er det derimot ikke mulig å få "likes", og du trenger ikke melde deg inn i noe sosialt nettverk for å dele bilder. Du kan favoritisere andres bilder og dele andres bilder så dine følgere kan se de. Man kan også spørre når ble facebook opprettet i norge? I Norge eksploderte interessen i første halvdel av 2007, og vi omtalte tjenesten første gang 23. april det året. Da var Facebook allerede blitt den 16. mest besøkte siden på nettet.

Også, når ble facebook lansert internasjonalt?

Facebook ble lansert internasjonalt i 2006, og har siden den tid vært verdens største sosiale medium. Facebook spredte seg raskt fra USA til resten av verden, på grunn av brukervennlig format og at tjenesten raskt ble tilgjengelig på en rekke språk. Facebook er i dag tilgjengelig på mer enn 100 språk. Hva betyr rekkefølgen på Insta story? Hvis det er færre enn 50 personer som har sett Instagram Storien din, er listen over hvem som har sett den i omvendt kronologisk rekkefølge; det betyr at personen som har sett den sist havner nederst, mens den som så den først ligger øverst.

Hvordan fungerer Instagram Story?

For å lage en ny story, går du inn på Instagram og trykker på profilbildet ditt øverst i venstre hjørne. Da kommer du til en kameraskjerm. Herfra kan du enten laste opp et bilde eller en video du allerede har tatt, eller ta et nytt bilde/video med kameraet på Instagram. Så, kan man se hvem som ser our story? «Our Story»

Du kan ikke se hvor vennene dine befinner seg, og du kan heller ikke se hvem som har tatt snappene i nettleserkartet. Private bilder og videoer vises heller ikke – bare de som er delt via enten «Our Story» eller til spesifikke hendelser.

Og et annet spørsmål, hvor oppstod sivilisasjonen?

De første sivilisasjonene oppsto i Midtøsten og Asia for ca. 5000 år siden.

By Mathre

Hvordan sette markedsverdi? :: Hvordan se hvem som har sett historie?
Nyttige lenker