Hjem > H > Hvordan Begrense Snapchat?

Hvordan begrense Snapchat?

Se Snapchat-innstillingen ved å gå til kameraskjermen, trykke på profilikonet i toppen, og deretter trykke på tannhjuls-ikonet. Skroll ned til "Hvem kan …" for å begrense hvem som kan kontakte deg, se din Story, eller se posisjonen din på kartet.

Les mer

Deretter, hva er negativt med snapchat?

Appen i seg selv er harmløs, men som alle andre flater for digital kommunikasjon, kan teknologien misbrukes og være en kanal for nettmobbing. Noen kan også bruke Snapchat til å dele innhold som ikke er bra, og kanskje til og med ulovlig. Hvordan skru av Quick add? quick add

Denne funksjonen kan skrus av:

  1. Gå til innstillinger.
  2. Scroll deg ned til hvem kan og trykk på seg meg i Quick Add.
  3. Her kan du skru av denne funksjonen.

Kan andre se hvem jeg er bestevenn med på Snapchat?

Det vises egentlig ikke på den offentlige profilen din. For å se listen over bestevenner, åpne Snapchat-appen og klikk på emojien din øverst til venstre. Velg nå 'Mine venner'. Din bestevenneliste vil være rett øverst på vennelisten din under 'Bestevenner'. Hvorfor kan jeg ikke legge til venner på Snapchat? Hvis du har nådd vennegrensen på kontoen din, vil du ikke lenger kunne legge til nye venner. Men folk kan fortsatt legge deg til. Dere kan bruke forskjellige måter å få folk til å legge deg til i vennelisten deres. Som for eksempel å legge ut brukernavnet ditt på forskjellige sosiale medier.

Hvorfor er det 12 års grense på Snapchat?

Det er fordi firmaene bak plattformene ikke har lov til å samle inn og lagre personlig informasjon om noen under 13 år. Så barn som er 9-10 år og har Snapchat, skal ha fått lov av foreldrene sine til å opprette profil, ellers er det brudd på reglene til Snapchat. Er det trygt å bruke Snapchat? Snapchat kan gi uante konsekvenser

Det som skulle være et uskyldig bilde, kan fort ende opp som ditt verste mareritt. Du kan bli misbrukt på pornografiske nettsider, bildene kan bli delt med kontaktnettverket ditt eller du kan bli offer for utpressing.

Hvor lenge vises bilde på snap?

Uendelig visningstid. Ganske lenge var det bare mulig å se bildene dine i ett til ti sekunder før de forsvant i Snapchat. Tidligere i år fikk du imidlertid et nytt valg, merket med et uendelighetstegn (∞). Velger du denne, vil altså ikke bildene forsvinne av seg selv når motparten åpner dem. Er sosiale medier negativt? – De negative konsekvensene er knyttet til at unges bruk av sosiale medier kan føre til sosial isolering, depresjon og cyberbullying (digital mobbing), der sistnevnte trekkes frem som en risiko. Noen forskere fremhever også at det er vanskelig å gi robuste årsakssammenhenger mellom teknologibruk og mental helse.

Hvorfor ikke Snapchat til barn?

Innholdet som dukker opp er algoritmestyrt basert på annet innhold man følger, liker, og så videre. Barn og unge kan bli utsatt for innhold her som er ment for en eldre målgruppe. Les mer om dette her. Snapchat har også noe som kalles «snap map».

By Burkhart Okojie

Hva er ulemper med sosiale medier? :: Hvem er dommere i Stjernekamp 2019?
Nyttige lenker