Hjem > H > Hvilke Banker Bruker Apple Pay?

Hvilke banker bruker Apple Pay?

Norske kunder kan benytte seg av Apple Pay via bankene Nordea, Sbanken, Santander, Monobank, ST1, den multinasjonale aktøren Monese og nå også Storebrand. Google Pay tilbys på sin side av Danske Bank, Monobank, Nordea, Revolut, Sparebanken Sør, OBOS-banken, Storebrand og nå DNB.

Les mer

Følgelig, vil dnb støtte apple pay?

Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps. Allikevel har de valgt å åpne for Google Pay, selv om konseptet er det samme. Hvilke butikker tar Apple Pay? Du kan bruke Apple Pay i alle butikker over hele verden som aksepterer kontaktløse Mastercard eller Visa-kort. Du kan også bruke Apple Pay i nettbutikker og apper hvis de har en avtale om betaling med Apple Pay.

Kan DNB bruke Apple Pay?

Det kreves at enheten er basert på Android 5 eller nyere, og foreløpig er det kun Visa-kort som støttes hos DNB. Omtrent to av tre norske butikker og andre brukersteder støtter kontaktløs betaling. Det skal stort sett være dagligvarebutikker som ennå ikke har skrudd på støtten. Fristen for å gjøre dette er 1. Hvordan betale med iPhone DNB? For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.

Hvilke kort støtter Apple Pay?

AktørKompatible kort
BRABankBegge bankens kort, altså Monocard og Widerøe Visa
Danske BankSamtlige kort tilknyttet Visa og Mastercard
MoneseDebetkort med euro-konto
N26Samtlige kort tilknyttet Mastercard
Hvordan betale med mobilen DNB? Google Pay
  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.

Har Kiwi Apple Pay?

Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag

Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din. Dersom du har registrert bankkortet ditt på din Trumf-profil trenger du ikke i tillegg å vise eget Trumf medlemskort når du betaler.
Hvor Apple Pay? Du kan bruke Apple Pay i butikker, i apper, på nettet i Safari, på kollektivtransport i enkelte land og regioner, samt i Message Apple.

Hvordan få frem Apple Pay?

Slik setter du opp Apple Pay

For å kunne bruke Apple Pay er du først nødt til koble et kredittkort til din «Wallet» på iPhonen din. Gå inn på Innstillinger --> Wallet og Apple Pay --> Legg til kreditt- eller debetkort. Eventuelt kan du gå rett til Wallet-appen og gjøre det derfra.

By Mancino Giroir

Hvordan bruke Apple Pay på iPhone? :: Hvor mye eier staten av Oslo Børs?
Nyttige lenker