Hjem > H > Hvem Kom På Andreplass I Maskorama?

Hvem kom på andreplass i Maskorama?

Didrik Solli-Tangen som Snømonsteret er årets vinner av Maskorama, Victor Sotberg som Dragen kom på andreplass.

Les mer

Hvem er snømannen i Maskorama?

Vant Maskorama 2021

"Snømonsteret" vant hele konkurransen, og det viste seg at det var Didrik Solli Tangen som skjulte seg bak masken!
Og et annet spørsmål, hvem synger i maskorama? De som fikk æren av å synge med maskene er tidligere «Stjernekamp»-vinner Bilal Saab, artist Sandra Lyng og fjorårets «Maskorama»-vinner Ulrikke «Trollet» Brandstorp. I tillegg sang dommer Marion Ravn duett med Snømonsteret.

Hvem var bak maskene i Maskorama?

Den første som måtte ta av seg masken, ble Bamsen. Bak masken skjulte sanger Ingeborg Walther seg. Ingeborg Walther har blitt nevnt av detektivpanelet i flere sendinger, i tillegg til å ha vært en favoritt blant publikum og i sosiale medier. Hvem skjulte seg bak maskene? Til tross for lovende tilbakemeldinger fra dommerne var det likevel Bamsen som trakk det korteste strået og måtte avmaskes før den store finalen. Bak masken skjulte Ingeborg Walther (22) seg, og denne gang var det Nicolay Ramm som fikk rett i gjettingen. – Fy søren!

Hvem er Snømonsteret?

SNØMONSTERET: Didrik Solli-Tangen vant Maskorama 2021. Så, når kommer maskorama sesong 2? Den andre sesongen av Maskorama hadde premiere på NRK 1 6. november 2021. Programleder for den andre sesongen var Silje Nordnes.

Når klokken begynner Maskorama 2021?

Maskorama går på TV klokka 19.50. Også, er maskorama direkte? Lørdag 6. november går den andre sesongen av storsukssesen «Maskorama» av stabelen. NRK skriver at de da også åpner dørene for publikum - noe som var umulig under forrige sesong på grunn av koronapandemien. Sendingene går direkte fra X-meeting Point på Hellerudsletta ved Lillestrøm.

Tilsvarende, hvem er bak maskene i maskorama 2021?

Det var programleder og artist Haddy N'jie. Nissen, som alle trodde var en kort person, var politiker Abid Raja. Sist lørdag måtte nøkken forlate konkurransen. Det var artist og sanger Margaret Berger som skjulte seg bak masken.

By Romina

Hvem er dragen Maskorama 2021? :: Hva heter B-gjengen på engelsk?
Nyttige lenker