Hjem > H > Hvordan Se Aldersbegrenset Innhold På Youtube?

Hvordan se Aldersbegrenset innhold på YouTube?

Sjekk om innholdet ditt er aldersbegrenset

Du kan se om innholdet ditt er aldersbegrenset ved å gå til YouTube Studio og bruke «Aldersbegrensning»-filteret, eller ved å se etter «Aldersbegrensning» i Begrensninger-kolonnen på Videoer-siden.

Les mer

Du kan også spørre hvordan åpne youtube?

Opprett en konto på YouTube

  1. Gå til YouTube.
  2. Klikk på Logg på øverst til høyre.
  3. Klikk på Opprett konto.
  4. Velg For meg selv eller For å administrere bedriften min.
Hvordan aktivere YouTube? Slik kan du aktivere kanalen din og vise innhold
  1. Logg på YouTube.
  2. Gå til siden der du kan opprette en kanal, og fyll ut skjemaet. Dette gjør at YouTube-kanalen din blir gjenopprettet.
  3. Når du har gjenopprettet den offentlige kanalen din, kan du gjøre videoene og spillelistene dine synlige på Videoer-siden.

Hvor mye tjener KSI?

Ifølge Times er KSI blant verdens rikeste youtubere og anslår at han tjener 144 millioner kroner i året. Ta dette i betraktning, hvem er den rikeste youtuberen? Felix Kjellberg (PewDiePie), 117 millioner kroner.

Hvor mye tjener PewDiePie i året?

Svenske Felix Kjellberg (28) er en av de best betalte i verden på strømmetjenesten, ifølge en fersk toppliste fra Forbes. TOPPER: Felix Kjellberg også kjent som Pewdiepie, topper listen. Du kan også spørre hvor mange ser på youtube i norge? Hvor mange bruker YouTube i Norge? Det er 2 067 000 millioner nordmenn som har en profil på YouTube. Dette er 4,9 % flere enn ved forrige måling. Bruksfrekvensen er solid: 32 % av alle voksne nordmenn over 18 bruker YouTube daglig (forrige måling: 29 %).

Hvordan begrense YouTube for barn?

Nettleser:

  1. Åpne YouTube i nettleseren på mobilen eller nettbrettet.
  2. Trykk på symbolet med tre horisontale prikker oppe til høyre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Trykk på Begrenset innhold-modus for å sette denne til På
Også, hvor mange visninger på youtube for å tjene penger? Det er hemmelig og sterkt varierende hvor mye Youtubes partnere tjener. Estimatene løper fra 1,50 til 18 kroner pr. 1000 visninger. Det skulle tilsi at man kan trenge minst 100 millioner visninger for å bli Youtube-millionær.

Kan du leve av YouTube?

Det er godt mulig å leve av YouTube, men det krever altså mange millioner visninger av videoklippene dine hvert år. Du må derfor regne med å lage rimelig mange videoer for å nå det punktet, og selv om du publiserer videoer hver eneste dag er det ingen garanti for at du faktisk kommer til å lykkes.

By Elle

Hvilket forsikringsselskap er størst? :: Når kom YouTube ut?
Nyttige lenker