Hjem > H > Hvem Er Avslørt I Maskorama?

Hvem er avslørt i Maskorama?

Jan Thomas mener Snømonsteret er Didrik Solli-Tangen, mens Marion Ravn tror det er Vegard Ylvisåker. Nicolay Ramm gjetter at personen bak maska er Espen Grjotheim.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvem ble avslørt i maskorama 2021?

Til slutt var det likevel Snømonsteret som overbeviste TV-seerne mest, og stakk av med seieren i «Maskorama» 2021. Dragen kom dermed på en andreplass, og under masken skjulte Victor Sotberg (30) seg. Dessuten, hvem skjulte seg bak bamsen? Bamsen var den første som måtte ta av seg masken, og det viste seg at Nicolay Ramm hadde rett, for det var nemlig Ingeborg Walther som skjulte seg bak masken!

Hvem var inni Bamsen i Maskorama?

Bamsen var den første som måtte la maska falle under kveldens «Maskorama»-finale. Bak maska skjulte artist Ingeborg Walther seg. Lørdagens finale av «Maskorama» er godt i gang. Hvem er heldiggrisen? Det var «Heldiggrisen» som måtte avsløre sin identitet i Maskoramas andre program. Det viste seg å være den flamboyante forretningsmannen Christian Ringnes som gjemte seg bak kostymet.

Hvem ble avslørt i Maskorama 27 nov?

I kveld var det nissen som måtte ta av seg maska, som viste seg å være politiker Abid Raja. - Jeg har hatt litt krampe i lårene, men det har vært verdt å lure hele Norge, sa Raja til programleder Silje Nordnes på spørsmålet om hvordan det hadde vært å være nissen. Man kan også spørre hvem er bak dragen i maskorama? Bak masken befant artisten Margaret Berger seg, og før finalen er det dermed klart at det er Bamsen, Snømonsteret og Dragen som er videre. Men i kveldens sending er det også en av de gjenværende deltakerne som kan ha avslørt mer om seg selv enn planlagt.

Hvem måtte ta av masken i Maskorama?

«Maskorama» - Abid Raja måtte ta av seg maska. Hvilken sang sang dragen i Maskorama?

Nr.FigurSang
1Dragen«The Show Must Go On» av Queen
2Snømonsteret«I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)» av Whitney Houston

Hvem vant Maskorama 2022?

Didrik Solli-Tangen som Snømonsteret er årets vinner av Maskorama, Victor Sotberg som Dragen kom på andreplass. – Fy søren, så gøy! utbrøt Didrik Solli-Tangen etter maskefall. Dermed fikk en skråsikker Jan Thomas rett igjen, akkurat som med Victor Sotberg.

By Genny

Hva er reglene i Maskorama? :: Hvordan lage en gratis blogg?
Nyttige lenker