Hjem > H > Hvordan Se Delinger På Facebook?

Hvordan se delinger på Facebook?

Trykk på under profilbildet ditt og deretter på Aktivitetslogg. Bla ned og velg innholdet du vil gå gjennom (for eksempel: Trykk påAdministrer innleggene dine for å gå gjennom ting som bilder, videoer, tekst og statusoppdateringer du har delt på Facebook).

Les mer

Du kan også spørre kan facebook bruke bildene dine?

Kan jeg unngå at Facebook bruker bildene mine? Både ja og nei. Så lenge bildet ditt ligger på Facebook, kan Facebook i prinsippet bruke det. Du kan imidlertid slette et bilde fra Facebook. Hvilke apper eier Facebook? Adm. dir. Meta Platforms, Inc., tidligere Facebook, Inc., er et amerikansk selskap med hovedsete i Menlo Park i California. Selskapet eier de sosiale nettverkene Facebook, Instagram og WhatsApp.

Folk spør også hvordan slette facebook profilen sin?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla nedover, og trykk på Innstillinger. Bla ned til delen Din Facebook-informasjon, og trykk deretter på Eierskap og kontroll over konto. Trykk på Deaktivering og sletting, og velg deretter Slett konto. Hvordan kan venner dele mine innlegg på Facebook? Skriv innlegg

Hvis du vil dele innlegget på tidslinjen til en venn, trykker du på Del på Facebook og velger På tidslinjen til en venn. Skriv inn navnet på vennen din, og trykk så på Publiser.

Hvordan åpne for deling av innlegg på Facebook?

Trykk på øverst til høyre i innlegget, og velg Rediger personverninnstillinger. Velg publikummet ditt fra alternativene som vises (f. eks. Offentlig, Venner, Kun meg). Dessuten, hvordan finne igjen kommentarer på facebook? Finn venners Facebook-kommentarer

Klikk på 274 kommentarer (antallet er selvfølgelig avhengig av hvor mange som har kommentert), klikk deretter på Siste, som ligger like over kommentarfeltet på høyre side. Nå dukker det opp en liten meny, og her velger du Populære kommentarer.

Man kan også spørre er det lov å kopiere bilder fra facebook?

Du har for eksempel lov til å kopiere noen andres bilde til å bruke som skrivebordsbakgrunn på din egen PC, eller henge opp bildet på veggen din. Loven viderefører utgangspunktet om at fotografi som avbilder en person, ikke kan gjengis eller vises offentlig uten samtykke av den avbildede. Så, hvem kan se hva jeg liker og kommenterer på facebook? Du kan imidlertid selv velge hvem som skal se hva. Dette kan enkelt gjøres fra Facebook på mobilen, eller ved å redigere personverninnstillinger (den lille pilen øverst t.h.). Klikk deg inn på Innstillinger -> Personvern og velg en generell begrensning av innsynet på profilen din.

Hvem kan tagge meg på Facebook?

Hvem som helst kan tagge deg i innleggene sine, inkludert når de legger til et sted. Du vil se et varsel hvis du har blitt tagget. Hvis noen du ikke er venner med, tagger deg, mottar du en forespørsel om å godkjenne taggen før den vises på tidslinjen din.

By Leonhard

Hvem eier Meta? :: Hvor er Fagernes?
Nyttige lenker