Hjem > E > Er Vgs College?

Er VGS college?

College er en engelskspråklig betegnelse på ulike typer eller deler av utdanningsinstitusjoner. Et college kan være en institusjon som tilbyr gradsgivende høyere utdanninger (som bachelor- eller mastergrad), som er del av et universitet eller en høyskole, en fagskole eller videregående utdanning.

Les mer

Dessuten, hva er 8 klasse i usa?

Junior high school (også kalt middle school, lower secondary school eller intermediary school; 6. til 8. klasse) er nivået etter elementary school (også kalt primary school; 1. til 5. Deretter, hva er high school i norge? High School: 9 – 12 grade (videregående skole)

Følgelig, hvordan er skolesystemet i usa?

Majoriteten av delstatene har obligatorisk skolegang til 16 år. Alle barn i USA har tilgang til gratis offentlig skole, samtidig som utdanning tilbys på private og hjemmeskoler mot betaling av skolepenger. 98 prosent av 7 til 13-åringer innrulleres på grunnskolen. Folk spør også hvor gammel er man 1 vgs? All ungdom mellom 16 og 19 år har rett til ett av tre alternative videregående trinn (studieretninger) som de har søkt på, og til to års videregående opplæring som bygger på videregående trinn 1.

Hvor gammel er man på videregående?

Når du har fylt 15 år og fullført grunnopplæringen, har du rett til tre års videregående opplæring. Dette kalles ungdomsrett og gjelder fra du har fullført grunnopplæringen og ut skoleåret som begynner når du fyller 24 år. Hva er ungdomsskolen i USA? Ettersom det amerikanske utdanningssystemet er bygd opp på en annen måte enn det norske, så kan man ikke sette et likhetstegn mellom high school og hverken ungdomsskole eller videregående skole. Det er en slags mellomting, og kan ha ulike former. Men det skal forberede til høyere utdanning - college.

Folk spør også hva er 9 klasse i usa?

I USA kalles VGS for "high school" og den er normalt treårig. Årene kalles tenth grade, eleventh grade og twelfth grade. Noen high schools er fireårige, og har også ninth grade. Grade 10 kalles også sophomore year. Hva er junior i Norge? forkorting: jr. eller jun. Innenfor idrett brukes junior om årsklassene fra 16 til 18–20 år, for eksempel juniorlandslag. Juniorklassene kan variere mellom de enkelte idretter, og være delt i eldre og yngre junior.

Hva er barneskole i USA?

Elementary school er grunnskolen og er fra 5-11 år som kan sammenlignes med barneskolen her i Norge. 3. Middle school/junior high school er på en måte ungdomsskolen og der begynner de fleste i 13-14 års alderen. 4.

By Kalbli Rummerfield

Hvor gammel er man når man er ferdig på college? :: Hvordan skrive æ på Mac?
Nyttige lenker