Hjem > H > Hvordan Kle Seg Profesjonelt?

Hvordan kle seg profesjonelt?

Hvordan kle seg til et profesjonelt/businessintervju

Velg en elegant dress i en rolig, behagelig farge sammen med en klar, hvit skjorte med god passform. Den hvite skjorten utstråler enkelhet og fungerer fint under en dress eller på egen hånd.

Les mer

Hvordan overbevise på jobbintervju?

Jobbintervju spørsmål og tips

  1. Smil. En av de første - og mest åpenbare - tingene du bør gjøre når du dukker opp til intervjuet, er å smile og gi fra deg positive vibrasjoner.
  2. Gi et fast håndtrykk.
  3. Vis interesse.
  4. Ikke les høyt fra CV-en din.
  5. Still gode spørsmål.
  6. Gjør en god entré
  7. Small talk.
  8. Kleskode.
Hva kan du bidra med i denne jobben? Hva kan du bidra med i denne jobben? Vær igjen så konkret som mulig når du svarer. Tenk på hvilke egenskaper du har som kan passe i jobben, og gi eksempler på erfaringer du har som kan komme til nytte.

Deretter, kan du fortelle meg litt om deg selv?

En typisk åpning av et jobbintervju er at du får spørsmålet – Fortell litt om deg selv! Her må du passe på at du ikke svarer med en enetale som er altfor lang og kjedelig. Redegjør kort om hvor du bor, hvem du bor sammen med, og eventuelt noe om dine interesser eller annet personlig som kan være relevant. Også, er det lov å ha notater på jobbintervju? Ta med deg utlysningsteksten, CV, søknad og egne notater i intervjuet. Send gjerne en e-post dagen etter og takk for intervjuet. Spør avslutningsvis om når og hvordan du kan forvente å få tilbakemelding.

Dessuten, hvorfor du søker på denne stillingen?

En stilling blir ofte lyst ut fordi de ønsker å tette et kompetansehull eller løse et problem. Søknaden er din mulighet til å vise arbeidsgiver at løsningen er å ansette deg. Arbeidsgiver er interessert i å vite hvordan du kan bruke den kompetansen du har, i den stillingen du søker på. Så, hva er dine sterke sider eksempler? Kutt ut stikkordsformen med klisjeer som hardtarbeidende, seriøs, målbevisst, punktlig, ambisiøs, lojal og effektiv. Snakk heller oppriktig og utfyllende over noen få, men viktige, sterke sider som er relevant på stillingen du søker på. Tenk strategisk ut fra hvilke ferdigheter som gjør deg kvalifisert for jobben.

Hvordan bør du forberede deg til et intervju?

Vi har samlet 20 tips til deg som skal på jobbintervju

  1. Skaff deg innsikt i bransjen og selskapet.
  2. Tydeliggjør dine salgspunkter og hvorfor du vil ha jobben.
  3. Forutse intervjuerens ankepunkter og usikkerheter.
  4. Forbered deg på standardspørsmålene.
  5. Forbered dine spørsmål til intervjueren.
  6. Øvelse, øvelse, øvelse.
Hva skal man svare på svake sider? Du må si noe!

Fortell om noen svakheter du har, men nevn samtidig hva du gjør for å forbedre disse. Du kan gjerne nevne konkrete eksempler på tiltak du har satt i gang. Kan dine negative sider komme til nytte? Da kan du i løpet av intervjuet vri de negative sidene over til å ha noe positivt i seg.

I forhold til dette, hva er en svakhet?

Hva er en svakhet? Ifølge styrkebasert ledelse kan en ”svakhet” defineres som ”en mangel på eller feil anvendelse av et talent, ferdighet eller kunnskap som forårsaker problemer for deg eller andre”.

By Tima Morren

Hva er Buddhas fotavtrykk et bilde på? :: Hva kan man svare på intervju?
Nyttige lenker