Hjem > H > Hvordan Fjerne Meldingsforespørsel?

Hvordan fjerne Meldingsforespørsel?

Slik sletter du meldingsforespørsler

Åpne Messenger og trykk på profilbildet ditt øverst til venstre. Trykk på Meldingsforespørsler. Trykk på Rediger øverst i høyre hjørne. Trykk på meldingsforespørslene du vil slette, eller trykk på og velg Velg alle.

Les mer

Så, hvordan se meldinger fra ukjente på messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Hvordan finne forespørsler på Messenger? Slik finner du mappen i Facebook Messenger-appen, trinn for trinn: Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet). Gå til «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din.

Og et annet spørsmål, hvordan finne ut om noen har blokkert nummeret ditt?

Ring med skjult nummer

Det eneste vi kan gjøre for å få samtalen til å ringe på smarttelefonen din, er ved å skjule telefonnummeret vårt. Problemet er at mange mennesker ikke svar på anrop fra skjulte numre, siden som navnet indikerer, er de skjult av en eller annen grunn.
Også, kan man finne ut om man er blokkert? Det første og mest åpenbare trikset er å søke etter personen i søkefeltet på Facebook. Hvis du ikke finner personen, har personen enten blokkert deg eller slettet kontoen sin. Når noen blokkerer deg, kan du ikke se profilen deres, sende meldinger eller venneforespørsel til dem.

Du kan også spørre hva skjer om man blokkerer et nummer?

Hvis du ikke vil bli oppringt fra et bestemt telefonnummer, kan du blokkere det. Da avviser telefonen din automatisk alle anrop fra det nummeret. Hvordan oppheve blokkeringer på Facebook? Oppdatert mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla ned og trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til Personvern og trykk på Blokkering.
  4. Trykk på Fjern blokkering ved siden av navnet til personen du vil fjerne blokkeringen av.

Hvordan fjerne blokkering?

Klikk på Fjern blokkering ved siden av navnet til personen du vil fjerne blokkeringen av, og klikk deretter på Fjern blokkering for å bekrefte. Finn ut mer om fjerning av blokkering på Facebook. Blokker noen. Skriv inn navnet til den som du ønsker å blokkere, klikk så på Blokker. Hvordan slette Gruppechat på Messenger? Hvordan kan jeg slette en gruppechat i Messenger Kids?

  1. Åpne Messenger Kids-appen.
  2. Trykk på en chat for å åpne den.
  3. Øverst trykker du på navnet til personen eller samtalen.
  4. Bla ned, og trykk på Forlat chat.

I forhold til dette, hva betyr grønn prikk på messenger?

Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen).

By Welcy

Hva skjer når du nullstiller iPhone? :: Hva betyr grått tegn på Messenger?
Nyttige lenker