Hjem > H > Hvordan Slette Iphone Uten Passord?

Hvordan slette iPhone uten passord?

Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi.

Les mer

Hvordan sette iPhone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus. Du kan også spørre hvordan slå av restriksjoner på iphone? Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone.

Hva er forskjellen på iCloud og iCloud drive?

iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer. Når iPad har låst seg? iPad har låst seg

Trykk og hold inne Dvale/våkne- og Volum ned-knappene samtidig i minst 10 sekunder til du ser Apple-logoen. Hvis iPad-en ikke vil starte opp, kobler du den til strømnettet og lar den lade i minst én time. Hvis iPad-en henger under oppstart, kan du koble den til en datamaskin og åpne iTunes.

Hvordan Reset iPhone 11 Pro?

Resettingen av din iPhone

  1. Gå til setting på telefonen og scroll ned til Reset-innstillingene.
  2. Velg å slette alt innhold og alle innstillinger.
  3. Tast inn kode eller Apple ID og passord. Det kan hende du må oppgi dette flere ganger.
  4. Når telefonen er ferdig nullet ser du velkomstskjermen som inviterer til registrering.
Folk spør også hvordan resette mobil? Slik sletter du innhold på en Android-telefon

Uansett er poenget å nullstille. Gå inn på Innstillinger. Velg "Generell styring". Velg Nullstill -> Nullstil til fabrikkdata.

Hvordan restarte en Samsung telefon?

Slik nullstiller du Samsung:

Åpne app-oversikten og velg Innstillinger (eller trekk ned menyen fra toppen av skjermen og velg tannhjulet). Bla ned til Sikkerhetskopier og nullstill. Nederst på denne siden finner du valget Nullstill til fabrikkdata. Det er trygt å klikke her, ingenting blir slettet ennå.
Man kan også spørre hvordan restarte samsung tlf? Hold inne "strøm" og "volum" ned knappen samtidig i over 7 sekunder for å restarte, dersom enheten har fryst og ikke responderer.

Når ble den første iPhone introdusert?

I 2007 ble iPhone ble lansert med brask om bram. Siden den gang har den ikoniske telefonen blitt både smartere og mer brukervennlig. Ikke så rart vi alltid gleder oss til nylanseringene.

By Beaston Luker

Er høyttaleren sprengt? :: Hvordan restarter man en iPhone?
Nyttige lenker