Hjem > H > Hvordan Tørke En Våt Mobil?

Hvordan tørke en våt mobil?

Tørk telefonen på svak varme eller i en pose med ris

Du kan også prøve å legge telefonen i en pose med tørr, ukokt ris i et døgns tid. Ris har en fabelaktig evne til å ta til seg fukt, og dermed absorbere fukten som ellers vil kunne skade telefonen din.

Les mer

I forhold til dette, hvordan få ut vann fra iphone?

Hjelp – jeg har fått vann på mobilen!

  1. Skru av mobilen. Første bud: Vær rask!
  2. Fjern deksler og vurder å skru den opp. Etter å ha fjernet alle deksler, kan du vurdere om du vil skru opp mobilen eller ikke.
  3. Legg mobilen i en bolle med ris. Legg mobilen i en bolle med ukokt ris.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Gi mobilen tid.
Folk spør også hvordan få ut vann av telefon? Prøv først å riste vekk mesteparten av vannet, uten å miste mobilen i bakken. Du kan deretter forsøke å suge opp restene forsiktig med litt tørke- eller dopapir. Har du ikke dette, kan avispapir også brukes. Et håndkle eller liknende kan også duge, men suger ikke vann like kjapt som papir.

Hvordan redde en vannskadet mobil?

Vannskade: Hvordan redde din mobil

  1. Ta det med ro.
  2. Fjern mobilen fra vannet så snart som mulig.
  3. Skru av mobilen og fjern batteriet, deksler og kort.
  4. Tørk og rens telefonen med et håndkle.
  5. Legg mobilen i en bolle med ukokt ris eller silika pakker.
  6. Gi mobilen tid.
Hvor lenge skal Tlf ligge i ris? La mobilen ligge i posen med i ris i minst 24 timer, og vend den innimellom. Det er også mulig å bruke en stekeovn til å "bake" ut fuktigheten som har satt seg lang inn og ikke direkte blir eksponert for luft. Stekeovn bør kun brukes på telefoner hvor man kan fjerne batteriet.

Hvordan tørke tlf?

Hvordan tørke mobilen

  1. Skru av mobilen. Gjør dette så snart som mulig for å unngå kortslutning.
  2. Fjern batteriet. Det er også anbefalt å ta ut både SIM- og minnekort og tørke disse.
  3. Rens og tørk mobilen. Tørk mobilen og fjern så mye vann som mulig ved å bruke tørkepapir eller et håndkle.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Vær tålmodig.
Hva dekker forsikring på mobil? dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade. dekker i tillegg fysisk skade på tingene dine hvis du har hatt uhell/uflaks. Når du tenker på å bruke innboforsikringen på mobil, pc eller nettbrett, er det alltid smart å sjekke at det lønner seg med tanke på hva du må betale i egenandel.

Er i phone 11 vanntett?

Glasset på baksiden av iPhone 11 er angivelig det sterkeste Apple har benyttet på iPhone-er så langt. Telefonen skal tåle å være under vann ned til 2 meter i opptil 30 minutter. (Pro-versjonene tåler 4 meter.) Kan jeg dusje med iPhone 11? Unngå følgende for å hindre væskeskade: Svømme eller bade med iPhone. Utsette iPhone for høyt vanntrykk eller vann med stor hastighet, for eksempel dusjing, vannskikjøring, bruk av wakeboard eller vannscooter, surfing og så videre. Bruke iPhone i en badstue eller et damprom.

Hvordan tørke iPhone 11?

Slik tørker du iPhone: Dunk iPhone forsiktig mot hånden med Lightning-kontakten vendt ned for å fjerne overflødig væske. Legg iPhone på et tørt sted med litt trekk. La det gå minst 30 minutter før du lader enheten ved bruk av en Lightning-kabel eller kobler til Lightning-tilbehør.

By Klara

Hvordan få tilbake farger på iPhone? :: Hvordan slå på iPhone når knappen ikke virker?
Nyttige lenker