Hjem > H > Hvordan Slette Alt På Mobilen?

Hvordan slette alt på mobilen?

For å så slette dataen din fra telefonen, start med å gå til: Innstillinger > Generelt > Nullstill > Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Les mer

Hvordan fjerne Apple ID fra iPhone uten passord?

Slik sletter du Apple ID uten passord

Sett iPhone i gjenopprettingsmodus. For de fleste iOS-enheter kan du trykke og holde nede Hjem-knappen og Av / på-knappen samtidig til iTunes-ikonet vises. Senere velger du "Gjenopprett" i popup-meldingen. Etter at du har tilbakestill iPhone, din Apple ID vil også bli fjernet.
Deretter, hvordan gjenopprette iphone uten itunes? Den første løsningen du kan følge for å gjenopprette iPhone, gjør alle innstillingene på iPhone uten å bruke datamaskinen. Gå til "Innstillinger" på iPhone, og gå deretter til "Innstillinger"> "Tilbakestill"> "Slett alt innhold og innstillinger".

Hvordan gjenopprette iPhone fra sikkerhetskopi?

Gjenopprett iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhetskopi

  1. Slå på enheten.
  2. Følg konfigureringstrinnene på skjermen til du kommer til Apper og data-skjermen, og trykk på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID.
  4. Velg en sikkerhetskopi.
Også, hvordan konfigurere ny iphone som gammel? Alternativ 1: Hurtigstart
  1. Slå på din nye iPhone og hold den nær din gamle. Din forrige iPhone får et varsel med tittelen Konfigurer ny iPhone.
  2. Et kodet bilde vises på din nye iPhone. Skann bildet med din forrige iPhone.
  3. Velg Overfør fra iPhone i et vindu med tittelen Overfør data.
  4. Og du er ferdig!

Hvordan slette iPhone før salg?

Slett alt innhold og alle innstillinger fra iPhonen

  1. Velg Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill iPhone.
  2. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.
Hvorfor funker ikke touch på iPhone? Sørg for at du har nyeste versjon av iOS eller iPadOS. Kontroller at Touch ID-sensoren og fingeren din er rene og tørre. * Bruk en ren, lofri klut til å tørke bort smuss og annet fra Touch ID-sensoren. Fingeren må dekke Touch ID-sensoren fullstendig og berøre metallringen som går rundt knappen.

Også, hvordan komme inn på iphone med knust skjerm?

Koble iPhone med ødelagt skjerm med datamaskinen via en USB-kabel. Da begynner iPhone Data Recovery å oppdage og skanne iPhone automatisk. Nå kan du velge gjenopprette data med "Gjenopprett fra iOS-enhet" -modus. Etter det kan du klikke "Start Scan" -knappen for å hente filer for ødelagte iPhone. Hvordan slå av iPhone med ødelagt skjerm? For å slå av iPhone 8 og nyere uten å bruke skjermen må du trykke raskt på volum opp-knappen. Trykk deretter raskt på volum ned-knappen, og trykk og hold inne sideknappen helt til du ser Apple-logoen dukke opp.

Hvordan sette iPhone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.

By Yeh

Hvordan slå på iPhone når knappen ikke virker? :: Hvordan omstarte iPhone?
Nyttige lenker