Hjem > H > Hvordan Rengjøre Ladeport?

Hvordan rengjøre ladeport?

Slik gjør du det

  1. Skru av telefonen din.
  2. Finn frem en helt vanlig tannpirker, helst i plast siden tre ofte kan knekke og sette seg fast. Da har vi plutselig et nytt og mye større problem.
  3. Bruk tannpirkeren til å forsiktig pirke ut støv og rusk som har funnet husly inne i ladeporten.

Les mer

Hvordan rengjøre ladeport iPhone?

Finn frem en vanlig tannpirker i tre og pirk forsiktig ut dritten som befinner seg der inne. En plast-tannpirker bør også gå greit, men unngå å bruke noe som kan lede strøm, som en binder eller knappenål. Dessuten, hvordan lade mobil uten strøm? Batteripakker, lommelader, powerbank, nødlader eller hva man ønsker å kalle det, er enkelt og greit et batteri som du kobler til mobilen din når du har behov for å lade. Har du en slik med deg kan du unne deg selv alt fra litt til mye ekstra bruk. Alt avhenger av telefonens batterikapasitet og batteripakkens kapasitet.

Du kan også spørre hvordan få tlf til å lade?

Lad telefonen raskere med disse triksene

  1. Sett telefonen i flymodus. Om du har dårlig tid og vil få maksimalt utbytte av ladingen, bør du aktivere flymodus på telefonen.
  2. Ikke bruk dataen.
  3. Bruk iPad-lader.
  4. Avslutt strøm-tyvene.
  5. Ta av dekselet.
Tilsvarende, hvordan få støv ut av iphone? En annen måte å rengjøre iPhone høyttaler på er å blåse støvet ut av porten. Hårføner er et nyttig verktøy, men bruk ikke varm luft. Hvis du ikke har en hårføner, bruk munnen eller trykkluften som en erstatning.

Hvordan rengjøre mobilen?

Enkel mobilrengjøring

  1. Koble fra alle kablene og slå av mobilen.
  2. Vaske hendene dine.
  3. Fukt en myk, lofri klut og ta på litt mild husholdsningssåpe.
  4. Vask forsiktig overflatene på mobilen din.
  5. Unngå at vann kommer inn i tilkoblingspunkter.
  6. Tørk av mobilen med en ren klut.
Hvordan rydde opp i iPhone? For å rengjøre iPhone må du koble fra alle kabler og slå den av. Bruk en myk, lett fuktet og lofri klut. Unngå fuktighet i åpningene. Ikke bruk rengjøringsmidler for vinduer, rengjøringsmidler for husholdning, trykkluft, spray, løsemidler, ammoniakk eller skuremidler til å rengjøre iPhone.

Hvorfor lader ikke iPhonen min?

Skitt og møkk i ladeinngangen

Dermed vil det forhindre deg i å lade iPhonen som normalt. For å bedre situasjonen må du rense ladeinngangen. Skru av telefonen, ta frem en tannpirker i tre og pirk forsiktig ut støv og skitt som befinner seg der inne.
Ta dette i betraktning, hvordan vaske apple watch reim? Rengjør remmen med en lofri klut som ikke riper. Om nødvendig kan du fukte kluten lett med rent vant. Disse remmene kan du også bruke mild, allergivennlig håndsåpe til å gjøre rene. Tørk remmen med en lofri klut som ikke riper før du fester den til Apple Watch.

Hvordan lade en iPhone uten lader?

Du trenger en iPhone 8 eller nyere. iPhonen har trådløs lading integrert, slik at du kan lade enkelt og intuitivt. iPhonen fungerer med Qi-sertifiserte ladere som finnes som tilbehør og i biler, på kafeer, på hoteller, på flyplasser og i møbler.

By Inna Hartory

Hvordan få på iPhone når den er svart? :: Skal man lade en mobil helt opp?
Nyttige lenker