Hjem > H > Hvordan Få Nytt Sim-Kort?

Hvordan få nytt sim-kort?

Du kan bestille nytt SIM-kort på Mine sider, i Mitt Telenor, fra chatboten Telmi, ved å ringe kundeservice eller dra innom en forhandler.

  1. Det er kun eier og bruker av abonnementet som kan bestille nytt SIM-kort.
  2. Ved bestilling av fysisk SIM-kort er leveringstid normalt 6-8 virkedager.

Les mer

Hva betyr PUK-kode?

PUK-kode er en åttesifret kode som kan benyttes til å aktivere SIM-kortet på mobiltelefon dersom det er låst. Dette kan for eksempel skje hvis man har tastet feil PIN-kode til SIM-kortet for mange ganger. Hvordan endre PIN kode på Android? Følg disse stegene for å endre PIN-koden på din Android-telefon:

  1. Innstillinger.
  2. Låseskjerm og sikkerhet.
  3. Andre sikkerhetsinnstillinger.
  4. Angi SIM-kortlås.

Hvordan slå av PIN kode på SIM-kort iPhone?

Så enkelt endrer du PIN-kode på iPhone

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Klikk på Telefon.
  3. Velg SIM-PIN-kode.
  4. Trykk Endre PIN-kode.
Hva er multisim Telenor? Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer. Månedspris: 99,-. Du kan enkelt bestille Tvilling-SIM i Mitt Telenor-appen eller logg inn på Mine sider.

Hvordan låse opp et SIM-kort?

Har du glemt PIN-koden din, finnes det imidlertid en måte å få låst opp SIM-kortet likevel. Alt du trenger er den såkalte PUK-koden. «PUK står for Personal Unblocking Key, og er en kode som aktiveres om brukeren taster feil PIN flere ganger», ifølge Telenor. Som oftest har du tre forsøk. Man kan også spørre hva er sikkerhetskode på iphone? Konfigurer en sikkerhetskode

På iPhone X og nyere eller iPad med Face ID går du til Innstillinger > Face ID og kode. På tidligere iPhone-modeller: Gå til Touch ID og kode. På enheter uten Touch ID går du til Innstillinger > Sikkerhetskode. Trykk på Slå på kode.

Hvordan bytte simkort på Samsung?

Hvordan setter jeg SIM- eller USIM-kortet inn i enheten?

  1. 1 Stikk utløsernålen vertikalt inn i hullet i skuffen for å løsne skuffen (du finner skuffen på den nedre delen av enheten).
  2. 2 Trekk skuffen forsiktig ut av sporet.
  3. 4 Trykk SIM- eller USIM-kortet forsiktig inn i skuffen for å feste det.
Hvor kan man hente SIM-kort? Du kan hente SIM-kortet umiddelbart på Narvesen, 7- Eleven, XY/7-Eleven, eller velge å få kortet tilsendt i posten (5-9 virkedager) HUSK! Posten leverer annenhver virkedag. SIM-kortet støtter BankID og kan tilpasses i størrelse til å passe alle telefoner.

Hvor kan jeg kjøpe nytt SIM-kort?

SIM-kort kan hentes på Narvesen, YX/7-Eleven eller 7-Eleven kiosk i Norge.

By Raynard

Hvordan bygge opp en god presentasjon? :: Hvordan finne ut av PIN-kode?
Nyttige lenker