Hjem > H > Hvilke Farger Passer Med Bomull?

Hvilke farger passer med bomull?

Et godt eksempel kan være at du har standard hvite vinduer og dører i Bomull, og ønsker en gråtone på veggen. Da bør du unngå de kjølige og litt blålige gråtonene som for eksempel Skumring, Morgendis og Tåkedis, og heller se på gråtoner som er gylne, som Tidløs og Antikkgrå eller Varmgrå.

Les mer

Hvilke gråtoner passer til bomull?

De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne. Og det er de gylne gråfargene med gult i seg som er mest populære, ifølge fargeeksperten. – Disse er populære fordi de fungerer godt til både 1001 Egghvit og 1453 Bomull som svært mange har på lister og detaljer, forteller hun. Hvilken farge skal jeg ha i stua? Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue, kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning. Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rød, blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger.

Hvilken grønnfarge passer til bomull?

LADY 8469 Green Leaf

Sammen med farger som 0394 Varmgrå, og 1376 Frostrøyk eller de greige 10341Kalk og 10342 Kalkgrå blir denne utrolig lekker. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull.
Angående dette, hvilke farger passer til lys antikk? 471 Lys Antikk

Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt. Bør ikke kombineres med Egghvit eller Bomull, disse blir for gule inntil det røde stikket. Da er Klassisk Hvit et bedre alternativ.

Folk spør også hvilken farge passer sammen?

Farger som passer godt sammen

  • En harmonisk toklang lages av farger som ligger rett overfor hverandre på fargesirkelen, dvs. komplementærfarger.
  • To eksempler: blått-orange, og blågrønt-rødorange.
Hva passer til Sheer Grey? 12077 Sheer Grey står best til rene hvittoner som 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit eller eventuelt den lune, gråhvite 1622 Refleksjon.

Og et annet spørsmål, hva passer til hvit te?

LADY Hvit Te er en nydelig beige tone, som kan danne et perfekt bakteppe for en mengde andre farger. For den som liker det monokrome uttrykket, vil andre beige og brune toner, som 11130 Shade, 12181 Soft Comfort, 10966 Almond Beige eller 10965 Hipster Brown, være vakre kombinasjoner med ulike brunlige uttrykk. Angående dette, hvilken gråfarge passer til dempet sort? 9938 Dempet Sort NCS S8500-N er en grålig, sorttone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger. Prøv den til 1462 Grå Skifer, 10683 Cashmere eller 1001 Egghvit.

Hvordan skape en lun stue?

Farger i den varmere delen av fargeskalaen gir en mer lun og hjemmekoselig atmosfære. Bruk nyanser og toner av varme farger på ulike elementer i stuen. Det lønner seg å velge ut en hovedfarge som tema for stuen og bruke toner og komplementærfarger for å skape et unikt og særegent uttrykk.

By Ainsley Rhue

Hvilke veggfarger passer til eikeparkett? :: Hva passer til svart bukse herre?
Nyttige lenker