Hjem > H > Hvordan Bli Kjent Med Folk I Trondheim?

Hvordan bli kjent med folk i Trondheim?

Venneklubben Trondheim er ei Facebook-gruppe som har som mål å samle mennesker med felles interesser som ønsker å utvide nettverket sitt på ulike arenaer – i all hovedsak ansikt til ansikt. Det er gratis å være medlem og alle over 18 år er velkommen, skriver administratorene.

Les mer

Også, kan man klare seg uten venner?

Det er mulig å leve uten venner fordi vi lever i et stadig mer individualistisk samfunn. Ja, det er fullt mulig å leve uten venner. Faktisk viste forskningsarbeid utført ved University of Arizona av Dr. Melika Demir og Dr. Angående dette, hvorfor få venner? Venner kan være til hjelp når man må håndtere vanskelige situasjoner som skilsmisse eller alvorlig sykdom. Venner kan gi bedre generell helse: Voksne med sterk sosial støtte har redusert risiko for mange helseproblemer, som depresjon, høyt blodtrykk og overvekt.

Du kan også spørre hvorfor er jeg så ensom?

Ensomhet er en vonde følelse som oppstår når det blir et sprik mellom den sosiale kontakten man har og den man ønsker å ha. Ensomhet henger altså sammen med forventninger og sosiale behov. Angående dette, hvordan stille gode spørsmål? Når du stiller åpne spørsmål skal du unngå å stille ja/nei-spørsmål. Dette kan enkelt gjøres ved å starte spørsmålet med for eksempel hva, hvorfor eller hvordan. Klarer du å komme på et hva, hvorfor eller hvordan-spørsmål du kan svare ja eller nei på?

Hvordan starte en god samtale?

samtalestarter samtalen

Grunnevoll sier at i mer krevende samtaler kan innledningen være:

  1. Hvordan vil det være for deg å/om…
  2. Hva vil være en god måte for deg?
  3. Hva er viktig for deg akkurat nå?
  4. Jeg er opptatt av å finne ut av dette sammen med deg.
I forhold til dette, hvordan spør man om å bli sammen? Kanskje kan du spørre hva den andre personen ser for seg i et forhold? Eller prøv å finn ut om han/hun holder på med noen andre også. Snakk om det: Vær ærlig, og fortelle hva du ønsker. Noen ganger må du bare hoppe ut i det, og si at du gjerne vil være kjærester.

Dessuten, hva er viktigst i et vennskap?

En god venn kan også ha andre egenskaper og kvaliteter som gjør at du trives sammen med henne. Det kan for eksempel være humor og at hun viser interesse for deg og livet ditt. Sånn generelt kan vi si at venner er noen du kan ha det gøy med, snakke med og oppleve ting sammen med. Så, hvilke vennskap bør man bryte? Venner som kun stiller opp når de selv kan vinne noe, som tar og tar uten å gi noe tilbake eller som bryter tilliten din. Slike vennskap er lite givende og kan oppleves som svært sårende. Derfor er det viktig å gjenkjenne dårlige vennskap tidlig, så du slipper å bruke energien din på noen som ikke fortjener det.

I forhold til dette, hvordan kutte ut dårlige venner?

Vet ikke hvordan man skal kutte ut en dårlig venn

Om man virkelig opplever et vennskap som stjeler mer energi fra deg enn det gir tilbake, da er ekspertene skjønt enige om at det er på tide å takke for seg. - Det første man burde gjøre er jo å snakke med den vennen eller venninnen det gjelder, forklarer Lurås.

By Nobell Wessinger

Hva menes med det er typisk norsk å være god? :: Hva kan man gjøre for å bli kjent?
Nyttige lenker