Hjem > H > Hvem Betaler Når Du Ringer Fra Utlandet?

Hvem betaler når du ringer fra utlandet?

Du må betale en utenlandsk takst, som er betydelig dyrere enn prisen i Norge. Hvis du er i utlandet og ønsker å ringe til en norsk mobiltelefon som også er i utlandet, må du skrive inn landskoden (+47) + nummeret. Her betaler du for din samtale mens personen du ringer til må betale for å motta samtalen din.

Les mer

Deretter, kan man ringe gratis til utlandet?

Det er langt fra gratis å ringe fra Norge til utlandet. Men det kan skille store summer basert på hvilket abonnement du har. Noe ikke alle er klar over, er at reglene om fri EU-roaming ikke gjelder når man ringer fra Norge til utlandet. Hva betyr EU inkludert? Det betyr at du kan bruke mobilen akkurat som du gjør hjemme i Norge når du reiser i EU/EØS. EU inkludert er automatisk med i alle våre mobilabonnement, uten at det koster noe ekstra! Husk at det er egne priser fra Norge til utlandet, skip, offshore, fly og spesialnummer.

Kan jeg bruke Telia i utlandet?

Med Telia-abonnement går det helt fint å ha roaming på i EU, EØS, Storbritannia og Sveits. Med Roam Like Home som er inkludert i alle våre mobilabonnement kan du bruke mobilen som hjemme i hele EU, EØS, Storbritannia og Sveits – uten å betale noe ekstra. Ta dette i betraktning, er det gratis å ringe telenor? Dette betyr at du må ha et mobilabonnement for å kunne ringe til et Teletorg nummer. Merk! Telefonsamtaler fra en fasttelefon i Norge til et ordinært spesialnummer i et land, har samme priser som for øvrige samtaler til landet. Det eneste unntaket er 'internasjonale grønne nummer' som starter med 00800.

Folk spør også er facetime gratis til utlandet?

Hei! Nei, dette koster ingenting når du er pålogget internett. Bruker du mobildata, er det kun mobildataen du betaler for. Folk spør også hvordan ringe fra norge til usa? Slik ringer du til utlandet: Tast 00 + landskode + lokalt retningsnummer + nummer du vil ringe. Retningsnummer – ikke alle land har retningsnummer. Det første sifferet i retningsnummeret skal, dersom det er 0, sløyfes når du ringer til utlandet.

Skal dataroaming være på?

På ferie i utlandet

Med mindre du har tenkt til å kjøpe en datapakke, eller har gjort deg kjent med prisen per megabyte via din norske operatør, bør du skru av det som kalles dataroaming. Dette forhindrer at mobilen din kobler seg på et annet mobilnett enn det din norske operatør bruker til datatrafikk.
Angående dette, hva menes med dataroaming? Dataroaming betyr helt konkret at man kobler seg til lokale mobilnettverk for å bruke data. Selv om du skrur av dataroaming vil du fortsatt kunne bruke telefonens melding- og anropsfunksjon. Du vil bare ikke kunne koble til mobildata på fremmede nettverk.

Er Spania med i EU?

Fra slutten av 1960-årene har EF/EU vært åpen for utvidelse. Storbritannia, Irland og Danmark ble medlemmer i 1973, Hellas i 1981, Spania og Portugal i 1986 og Sverige, Finland og Østerrike i 1995.

By Julia Doane

Hva er EØS området? :: Hva er gullnummer verdt?
Nyttige lenker