Hjem > H > Hva Er Eøs Området?

Hva er EØS området?

Avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) er en folkerettslig avtale mellom EU, EUs medlemsstater og de tre EFTA-landene Island, Liechtenstein og Norge (Sveits er med i EFTA, men ikke i EØS).

Les mer

Er Tyskland i EU?

Tyskland er Europas viktigste industriland og et sentralt medlem i Den europeiske union (EU). Angående dette, kan man bruke 4g i utlandet telia? Når du reiser utenlands hvor Telia Norge ikke har mobilnett, kan du bruke mobilnettet til en mobiloperatør i det landet du besøker. Dette kalles roaming. Roaming omfatter samtaler, SMS/MMS, samt overføring av data.

Kan man bruke mobildata i England?

Priser utland

Vi gir deg full kontroll på surfing i utlandet - uansett hvor du er i verden. Husk at i EU/EØS og i Storbritannia (med unntak av Kanaløyene), kan du bruke mobilen akkurat som hjemme i Norge.
Hva koster det å ringe 915 04800? DnB: – Opplyser om alternativt nummer

– Vi er opptatt av at kundene skal ha et alternativ til det femsifrede nummeret, og derfor opplyser vi kundene våre på dnb.no om at de kan ringe oss på 915 04800 til vanlig takst, sier DnBs informasjonsdirektør Even Westerveld til NRK.

I forhold til dette, hva er en bredbåndstelefon?

Bredbåndstelefoni, også kalt IP-telefoni, er en telefontjeneste levert over bredbåndstilkoblingen din internett. Samtalen går altså via bredbåndet i stedet for det tradisjonelle telefonnettet, og vil i mange tilfeller bli mye billigere enn den vanlige fasttelefonen. Hvor mye koster det å ringe femsifrede nummer?

Øvrige 5-sifrede nummer pr. min
Original, Next, Yng, U11/18 og Trygg Start0,00 pr. min
Telenor Kontant0,99 pr. min
*Ringer du kundeservicenumrene 915 09000/915 05000 er det samme ringepris som til et vanlig mobilnummer

Ta dette i betraktning, hva koster det å ringe med whatsapp?

Appen vår. Mer enn 2 milliarder mennesker i over 180 land bruker WhatsApp1 for å holde kontakten med venner og familie, når som helst og hvor som helst. WhatsApp er gratis2 og tilbyr lette, sikre og pålitelige meldinger og anrop, og er tilgjengelig på telefoner over hele verden. Også, kan man bruke facetime uten wifi? Siden iPhone 4 kan du imidlertid Facetime uten Wi-Fi. Alt du trenger er en 3G- eller 4G-tilkobling for mobildata. Det er ingen forskjell mellom å bruke Facetime med Wi-Fi eller med mobildata, bortsett fra selvfølgelig for kostnaden.

Også, hvordan får man facetime?

Hvis du vil starte en FaceTime-samtale fra telefonlisten finner du kontakten du skal ringe i listen og trykker på kameraikonet et lite stykke ned på kontaktsiden. Slik ser det ut når du starter videochat fra FaceTime-appen.

By Brewster Ruehter

Er whats up gratis? :: Hvem betaler når du ringer fra utlandet?
Nyttige lenker