Hjem > H > Hvordan Bruke Google Pay I Butikk?

Hvordan bruke Google Pay i butikk?

Kom i gang med å bruke Google Pay i butikker

Sørg for at telefonen din kjører Android Lollipop (5.0) eller en nyere versjon og oppfyller kravene for betaling i butikk. Last ned Google Pay-appen. Åpne appen, og følg veiledningen. 2: Legg til en betalingsmåte.

Les mer

Og et annet spørsmål, kan man betale med vipps på meny?

Kan betale med Vipps

- Vi har også fått ordnet det slik at vi kan fjerne OK-kravet på mindre betalinger, som vi er veldig fornøyde med. Nå skal vi bare få på plass det tekniske i alle butikkene våre, så om ikke lenge slipper kundene våre også det ekstra tastetrykket, sier Calle Hägg, PR- kommunikasjonssjef i Rema 1000.
Kan man betale med Vipps på Rema? Det skal være enkelt å betale for varene dine, selv om du har glemt lommeboka hjemme. Derfor har Vipps og REMA 1000 inngått et samarbeid og lansert mobilbetaling i alle våre butikker.

Også, hvordan betale uten kort?

Slik gjør du en kontaktløs betaling

  1. Hold kortet/klokken med kontaktløs betaling inntil betalingsterminalen. Du hører et pip når betalingen er OK.
  2. For beløp over 500 kroner taster du PIN-koden. Du trenger ikke sette kortet inn i terminalen.
Hvorfor virker ikke Google Pay? Alle Google Pay-transaksjoner mislykkes

Hvis det ikke er mulig for kundene å foreta Google Pay-kjøp, men andre NFC-betalingsalternativer fungerer, kan du kontakte oss for å rapportere problemet. Det tekniske teamet vårt gjennomgår rapporten din og tar kontakt hvis de trenger ytterligere informasjon.

Også, hvordan betale med telefon i butikk?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.
Du kan også spørre hvordan betale med samsung? Samsung Pay

Lar deg betale med mobilen i vanlige betalingsterminaler der du vanligvis ville brukt vanlig bank- eller kredittkort. Betalingen gjøres ved å holde telefonen mot betalingsterminalen og bekrefte betalingen med fingeravtrykk.

Tilsvarende, hvordan betale med lommebok?

Fyll på et kort med digitale penger

  1. Trykk på kortet med digitale penger i Lommebok-appen.
  2. Trykk på Fyll på penger.
  3. Velg beløpet du ønsker å overføre til kortet, og trykk på Legg til.
  4. Velg kortet du ønsker å betale med, og fullfør transaksjonen med Face ID eller Touch ID.
Hva er Prepaid Mastercard? Mastercard-kortet du får av Lunar er et såkalt Prepaid-kort, eller forhåndsbetalt kort, på godt norsk. Når du har mottatt både appen og kortet, kobler du dine eksisterende bankkontoer til appen. Deretter kan du overføre penger til kortet i appen. Du må altså ha en konto i en bank før du kan ta i bruk kortet.

Hva er forhåndsbetalt Mastercard?

Mastercard forhåndsbetalte kort

Det er en sikker måte å betale på – i stedet for kontanter. Det er enkelt å skaffe seg et forbetalt Mastercard-kort. Kortet fylles vanligvis opp med kontanter, og det er dermed ikke nødvendig å ha en bankkonto for å fylle det opp.

By Coriss Kirmer

Hva er Netflix premium? :: Hva koster Google Pay?
Nyttige lenker