Hjem > H > Hvordan Betale Med Mobil I Butikk?

Hvordan betale med mobil i butikk?

Å tæppe og betale kontaktløst kan du gjøre med både Visa-kortet og mobilen din. Tæpp kortet ditt eller mobilen din mot terminalen for å betale. Enkelt, trygt og like sikkert som en vanlig kortbetaling.

Les mer

Hvordan kan jeg betale med mobilen?

Nå er det mulig å betale med Android-telefonen, alt du trenger er å laste ned Google Pay og legge inn kort fra Sparebanken Sør i appen. Løsningen fungerer på alle terminaler som støtter kontaktløs betaling, og du kan bruke alle våre kort. Derav, hvordan bruke apple pay på iphone? Påse at din Mac er logget på samme iCloud-konto som din iPhone eller Apple Watch, og at Bluetooth er skrudd på.

  1. Trykk på Betal med Apple Pay-knappen og velg ett av alternativene under.
  2. iPhone X eller nyere: Dobbeltklikk på sideknappen og godkjenn betalingen med Face ID eller kode.

Hvordan bruke Apple Pay med DNB?

Først åpner du appen Wallet og trykker på plusstegnet. Deretter følger du instruksjonene på skjermen. Gå til Innstillinger, åpne Wallet og Apple Pay og velg Legg til kredittkort eller debetkort. Deretter følger du instruksjonene på skjermen. I forhold til dette, når kommer apple pay til dnb? - Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Rasmus Figenschou i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år.

Så, hvordan betale med mobilen dnb?

Google Pay

  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.
Hva er et forhåndsbetalt kort? Et forhåndsbetalt kort er et kort med forhåndsbetalt kreditt.

Hva er forhåndsbetalt Mastercard?

Mastercard forhåndsbetalte kort

Det er en sikker måte å betale på – i stedet for kontanter. Det er enkelt å skaffe seg et forbetalt Mastercard-kort. Kortet fylles vanligvis opp med kontanter, og det er dermed ikke nødvendig å ha en bankkonto for å fylle det opp.
Hvem tar Google Pay? Google Pay er en betalingstjeneste der du enkelt kan betale på med Android-enhet i butikk, på nett og i apper. Hvilke enheter kan jeg bruke med Google Pay? Alle Android telefoner og nettbrett som har Android Lolllipop 5.0 eller over. For å kunne betale i butikker må telefonen også støtte kontaktløs betaling.

Hvordan betale med kort i butikk?

Slik gjør du

  1. Du holder kortet inntil betalingsterminalen som har symbolet for kontaktløs betaling.
  2. Når du hører ett lydsignal, er kortet ditt lest og skjermen viser deg resultatet.
  3. Du trenger normalt ikke å taste inn PIN-koden på beløp under 500 kroner, men du taster likevel kode når terminalen ber om dette.

By Lindsey

Hva koster Apple TV i måneden? :: Hva koster Apple Pay?
Nyttige lenker