Hjem > H > Hvilken Febermåler Er Best?

Hvilken Febermåler er best?

I vår test av febertermometere har vi kåret Braun Thermoscan 7 IRT 6520 til best i test. Dette er et veldig brukervennlig febertermometer som ikke bare har et tydelig display, men også en fargeindikator. Det kan dessuten stilles inn for tre forskjellige aldersintervaller, noe som er en veldig smart funksjon.

Les mer

Tilsvarende, er det kvikksølv i termometer?

Termometere kan inneholde petroleumsdestillater, alkohol eller kvikksølv. Termometer til bad, rom, steking, akvarier eller utendørs bruk inneholder vanligvis petroleumsdestillater, tilsatt farge. Utetermometer som kan måle ekstremt lave temperaturer kan inneholde alkohol. Hvordan måle feber på barn? For å få et nøyaktig mål på temperaturen, anbefales det å måle i endetarmen med et termometer med ”spesialtilpasset” tupp. Det er viktig at barnet er i ro mens man måler temperaturen rektalt. Det er også mulig å måle oralt eller i armhulen, men disse målestedene gir ikke like nøyaktig temperatur som rektalt.

Hvordan bruke kvikksølv termometer?

Vi plasserer termometeret i armhulen: pæren må være midt i armhulen for å kunne måle temperaturverdiene godt. Deretter lar vi armen ligge i fanget uten å bevege den mens vi lar temperaturen øke kvikksølv og sjekke om du har feber. Hvor mye må man legge til når man tar tempen under armen? Måler du under armen, må du legge til ca. 0,6°C.

Hva er feber under armhulen?

I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 38,0 ℃ eller høyere i endetarmen. Når man måler i munnen vil temperaturen vanligvis ligge 0,4 ℃ under endetarmstemperaturen, og målt i armhulen vanligvis 0,6 ℃ under. Folk spør også er 37.5 feber hos voksne? Feber vil si kroppstemperatur på 38°C eller høyere målt i endetarmen.

Hva er normal temperatur i pannen?

Panne 35,0–38,0 oC Temperatur som er 0,6–0,8 oC høyere enn normalt. Vi anbefaler at du bruker IR (OBS! Visse voksne pannetermometret for å kan ha lavere fastslå normal- temperatur enn temperaturen for hver 35,0 ºC) person. Kan man stole på pannetermometer? – Generelt er jeg skeptisk til pannetermometre som måler temperaturen på huden. Hudtemperaturen hos mennesker er 33–35 grader, men den vil kjøles ned dersom man har høy feber og kroppen bruker all energi på å holde vitale organer i gang. Dette kan gi alvorlige feilmålinger, sier Srebro.

Når på døgnet er feberen høyest?

Feber er et symptom, ikke en sykdom i seg selv. Den normale kroppstemperaturen er vanligvis cirka 37 °C. Temperaturen varierer noen tideler av en grad opp og ned i løpet av et døgn. Den er høyest om kvelden og faller i løpet av natten for så å stige mot morgenen, da den måles til 36,8–37,0 °C.

By Armalda

Hva regnes som slitedeler på bil? :: Kan steketermometer være i ovnen?
Nyttige lenker