Hjem > H > Hva Er Honningmelon Bra For?

Hva er honningmelon bra for?

Honningmelonen er kalorifattig. I tillegg er den en fin kilde til kostfiber og vitamin C. Maten vi spiser, inneholder kjemisk energi som kan bli til bevegelsesenergi eller varme i kroppen.

Les mer

Hvilken melon er sunnest?

Melon i alle former og fasongerMange tror at melon ikke er spesielt sunt fordi det smaker så søtt. Sannheten er at både vannmelon og andre meloner som for eksempel cantaloupe melon er svært rike på næringsstoffer. Også, er det farlig å spise vannmelon frø? De er spekket med ting som er bra for deg.

Mange velger kanskje å kjøpe stenfri vannmelon eller spytter ut de små frøene, men skal vi tro ekspertene, kan det være lurt å ta vare på dem. Ifølge Opplysningskontoret for frukt og grønt, kan du spise faktisk spise stenene også, ikke bare fruktkjøttet.

Er det honning i honningmelon?

HONNINGMELON Den fine sommergule honningmelonen inneholder veldig lite fruktsukker. Honningmelon er avlang, glatt, knallgul og sender ut en svak duft av honning. Hvor mange kalorier er det i en hel honningmelon? Lav på kalorier: 100 gram melon består av 34 kalorier.

Dessuten, kan man bli feit av vannmelon?

Vannmelon har det vi kaller for lav glykemisk belastning, noe som betyr at du ikke får særlig høyt blodsukker av å spise vannmelon. Dette er positivt både for vekt og helse. I 100 gram vannmelon er det 30 kalorier. Dessuten, hvilken melon har minst kalorier? Melon er som nevnt et sunt og supergodt alternativ når du har lyst på en forfriskning i sommervarmen. De ulike melonene inneholder kun mellom 26 og 38 kalorier per 100 gram mens vannmelon, som vi kanskje spiser aller mest av, har 35 kalorier per 100 gram.

Hvilken melon er best?

Honningmelon. Honningmelonen har et fast fruktkjøtt med god tyggemotstand, og en litt mildere smak enn andre sukkermeloner. Smaken er best og melonen friskest om den er litt avkjølt. Følgelig, er det sunt med melon? Til tross for at noen av melonene er ganske søte, er de kalorifattige og sunne. Ikke mange desserter kan skimte med kun 32 kalorier per 100 gram. Inneholder også A- og C-vitamin i tillegg til kalsium.

Angående dette, kan man spise steinene i vannmelon?

Det saftige fruktkjøttet er fullt av vitaminer og magnesium som er bra for oss, men visste du at også steinene bør spises? Ifølge Huffington Post, er det flere gode grunner til å la være å spytte ut steinene. Blant annet inneholder de små frøene både magnesium, B-vitamin, flerumettet fett og enumettet fett.

By Bainbridge Mchendry

Kan man spise Melonfrø? :: Hvorfor er det viktig at kommunikasjonen fremmer trygghet og tillit?
Nyttige lenker