Hjem > E > Er Honningmelon En Frukt?

Er honningmelon en frukt?

Honningmelon er en av de mest kjente sukkermelonene vi importerer til Norge. Formen kan variere noe fra rund til oval og skallet er gult og glatt med langsgående furer. Fruktkjøttet er mer grønnaktig i de runde variantene og mer kremaktig gulhvitt i de ovale.

Les mer

Hvor sunt er honningmelon?

Honningmelonen er kalorifattig. I tillegg er den en fin kilde til kostfiber og vitamin C. Maten vi spiser, inneholder kjemisk energi som kan bli til bevegelsesenergi eller varme i kroppen. Hvordan finne søt vannmelon? Stilken. Å slenge et ekstra blikk på vannmelonens stilk, kan være en nøkkel til fremgang. Det kan nemlig avgjøre om frukten er moden eller ikke. Om stilken er tørket, så er vannmelonen moden – om den derimot er grønn, så har melonen blitt høstet for tidlig og vil da ikke være moden.

Hvilken melon har minst kalorier?

Melon er som nevnt et sunt og supergodt alternativ når du har lyst på en forfriskning i sommervarmen. De ulike melonene inneholder kun mellom 26 og 38 kalorier per 100 gram mens vannmelon, som vi kanskje spiser aller mest av, har 35 kalorier per 100 gram. Også, hvilken frukt er det minst sukker i? Det beste valget er pære. En pære inneholder nemlig mer fiber enn de andre, og nest minst sukker. Legg merke til at druer og bananer inneholder veldig mye sukker, og at det overraskende nok er slik at blå druer inneholder en god del mindre sukker enn grønne.

Så, er melon slankende?

Slankemat. Til tross for at noen av melonene er ganske søte, er de kalorifattige og sunne. Ikke mange desserter kan skimte med kun 32 kalorier per 100 gram. Inneholder også A- og C-vitamin i tillegg til kalsium. Når er det sesong for vannmelon? Vannmelonen kan kjøpes hele året, men det er utvilsomt om sommeren vi spiser mest av den. 1. Kanskje ikke så rart vannmelon er mest populært på sommeren, da den gir en god tilførsel av væske når det er varmt. Den inneholder nemlig 90 prosent vann, og kan nytes som drikke i fast form.

Hvordan så melon?

Slik dyrker du melon

Plant i næringsrik jord i drivhus eller på et lunt sted utendørs. Plant utendørs, i dyrkekasser eller store potter. Høst melon når den lukter søtt og stilken sprekker i bunnen.
Er det farlig å spise vannmelon frø? Mange velger kanskje å kjøpe stenfri vannmelon eller spytter ut de små frøene, men skal vi tro ekspertene, kan det være lurt å ta vare på dem. Ifølge Opplysningskontoret for frukt og grønt, kan du spise faktisk spise stenene også, ikke bare fruktkjøttet.

Kan man spise Melonfrø?

Spiser du kjernene vil det gi det disse fordelene

Disse frøene inneholder, vitamin, C, B og A. Og man får også i seg mengder med jern og magnesium. Du vil også finne Citrullin som er en aminosyre i melonfrøene, dette hjelper til med å bedre blodsirulasjonen i kroppen din.

By Dearden Himanshu

Hva er Dialektområde? :: Hva gjør du når du mister mobilen?
Nyttige lenker