Hjem > H > Hvem Bor Her Deltakere?

Hvem bor her deltakere?

Våre tre deltagere, en arkivar, en student og en miljøterapeut skal innom fire flotte hus på Kløfta, Bjørkelangen, Sørumsand og Gjerdrum for å finne ut hvem av dem som bor hvor.

Les mer

Når starter Tid for hage?

Felleskjøpet er stolt sponsor av Tid for Hage. Hver søndag kl 20.00 fra 27. mars til 22. mai kan du se programmene direkte på TV2 eller på TV2 Play når som helst. Hvor mye må man betale for eventyrlig oppussing? Du må betale 60 000 i egenandel. Du må håndtere avfall fra oppussingen selv. Du må ha godkjent søknad for å kunne endre på bygget om du ønsker det. Du må ha overnattingsmuligheter for crewet.

Du kan også spørre hvor mye koster det å bli med på tid for hjem?

Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt. Hvem betaler materialene i sinnasnekker n? I tid for hjem på TV2 betaler de som får gjengen på besøk for materiall - men får innsatsen fra tidforhjem-gjengen.

Man kan også spørre hvem sponser eventyrlig oppussing?

Univern + Eventyrlig Oppussing = Sant

Univern er også i år med som sponsor og leverandør til Eventyrlig Oppussing på TV3. Dette er en serie som kombinerer flott norsk natur med håndverk og kreative idéer.
Tilsvarende, kan man melde seg på eventyrlig oppussing? Ønsker du å delta i neste sesong av Eventyrlig oppussing? Bygget må ha en unik og litt spesiell beliggenhet, og kan ligge hvor som helst i landet. Fritidsboligen må ikke være i for dårlig forfatning. Vi bygger ikke ut, kun overflateoppussing.

Hvor er eventyrlig oppussing 2021?

2021. Gutta tar turen til Halvors hjemtrakter, nemlig Nevlunghavn. Her har et ungt par arvet familiehytta, og ønsker seg en moderne og mer personlig stil. Hvem danset Einar Nilsson med i Skal vi danse? I den siste dansen fikk finalistene i oppdrag å lage et spektakulært dansenummer. Einar Nilsson og Anette Stokke sin aller siste dans i «Skal vi danse» endte med showdans, som fikk 40 poeng. «Tid for hjem»-maleren hanket inn totalt 115 poeng i finalen. Alle gode ting er tre for den tidligere fotballspilleren.

Og et annet spørsmål, hvem danset einar med?

Det sa den blide bergenseren til P4, etter å ha slått den tidligere fotballspilleren Jan Gunnar Solli (37) i finalen. Nilsson er kjent for mange fra oppussingsprogrammet «Tid for hjem» på TV 2. Sammen med dansepartneren Anette Stokke har duoen i høst danset seg inn i hjertene til det norske folk.

By Trefler Skees

Hva heter hun i Tid for hjem? :: Hvem jobber i Tid for hjem?
Nyttige lenker