Hjem > H > Hvordan Komme Inn På Helsenorge?

Hvordan komme inn på Helsenorge?

BankID og BankID på mobil

  1. Gå til innlogging på helsenorge.no.
  2. Vel BankID på mobil.
  3. Skriv inn mobilnummer (8 siffer) og fødselsdato (ddmmåå).
  4. Du får no opp ein referansekode på skjermen.
  5. Kontroller at du får opp same referansekode på mobiltelefonen din som på skjermen og klikk på GODTA på mobiltelefonen for å gå vidare.

Les mer

Så, har helsenorge en app?

Helsenorge fornyer appene for iOS og Android, så det blir enklere å få tilgang til egne helsetjenester. Du kan nå logge inn med personlig kode, ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk. Når det er gjort, kommer man enkelt videre til Helsenorges innhold og tjenester. Dessuten, hvordan logge inn i helsenorge uten bankid? På denne siden til helsenorge er det listet opp flere alternative innloggingsmetoder. I tillegg til bankid kan man bruke en av følgende: Buypass ID på smartkort. Buypass ID i mobil.

Følgelig, hva er helse app?

Helse-appen samler inn helsedata fra iPhone, Apple Watch og apper du allerede bruker, slik at du kan se all fremgang på ett praktisk sted. Helse teller skritt, gådistanse og løpedistanse automatisk. Og hvis du har en Apple Watch, sporer den også Aktivitet-dataene dine. Hvem kan logge inn på Helsenorge? Når du fyller 16 år, kan du selv logge deg inn på Helsenorge. Da er du det som kalles helserettslig myndig. Foreldrene dine kan ikke lenger se din informasjon eller gjøre handlinger på Helsenorge for deg uten at du har gitt dem tillatelse til det.

Hvordan logge inn på Helsenorge 16 år?

De som er over 16 år og enten har norsk fødselsnummer eller d-nummer, kan logge inn på helsenorge.no ved å bruke BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass ID i mobil eller Commfides e-ID. For barn og unge under 16 år, vil foreldre ha innsynsrett til koronasertifikat. Så, hvordan laste ned en app på iphone? Slik henter du apper

  1. Åpne App Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Bla gjennom I dag-, Spill-, Apper- og Arcade-fanene for å finne apper du liker. Eller trykk på Søk-fanen for å se etter noe spesifikt.
  3. Trykk eller klikk på prisen eller Hent-knappen.

Hvordan fungerer Korona appen?

Har du hatt symptomer på koronavirus, fører du inn når de startet. Slik kan appen beregne hvem som trenger å få beskjed om smitterisiko. Til slutt blir du spurt om du vil dele det som kalles «ID-nøkler». Disse har telefonen din sendt ut de siste 14 dagene til andre telefoner. Tilsvarende, hvor finner jeg svar på korona test? Hvis du har blitt testet for covid-19 kan du logge deg inn og se dine prøvesvar her. Du kan også se svar på utvalgte prøver og undersøkelser fra sykehus i Helse Vest.

Hvordan logge på nettbank uten BankID?

For å kunne logge inn uten BankID må du møte opp i din lokale SpareBank 1 med gyldig legitimasjon og ditt d-nummer. Da hjelper vi deg med å sette opp tjenesten Uten BankID, slik at du kan logge inn i nett- og mobilbanken.

By Nikolas

Hvordan få BankID på mobil? :: Hvordan få fullmakt Helsenorge?
Nyttige lenker