Hjem > H > Hvordan Melde Skade Dnb?

Hvordan melde skade DNB?

Meld skade med skadeforsikring

Meld skade på bil og andre kjøretøy, innbo, hus, reise, hytte, båt, kjæledyr og andre verdier som du har skadeforsikring på. Tyveriskader over 30.000 kr, brannskader og bygningsskader er det viktig å meld umiddelbart på telefon +47 915 04818.

Les mer

Derav, hvordan vet jeg om jeg har forsikring?

Hvis du ikke vet hvor en bil er forsikret kan du logge inn med BankID hos Trafikkforsikringsforeningen. Der kan du sjekke hvilket forsikringsselskap som har forsikret bilen. Hvordan sjekker jeg om jeg har forsikring på bilen? Informasjon om hvor kjøretøyet er forsikret fås kostnadsfritt ved innlogging med BankID på www.tff.no/minside. Se instruks om hvordan å sjekke forsikringen. (Merk at i Autosys vil etterhvert alle forsikrede kjøretøy stå med kode 02 TFF og ikke i hvilket forsikringsselskap kjøretøyet er forsikret).

Angående dette, hvor mye koster reiseforsikring dnb?

DNB
Vilkår datert
Pris1 9102 729
Samlerabatt ved 3 forsikringer10%
Reisens varighet - inntil ant dager7070
Man kan også spørre hva koster bompengene?
Utenom rush
Bensin/ladbar hybrid18 kr
Diesel20 kr
Elbil5 kr
I rushtiden

Hvor bestiller jeg AutoPASS?

Dette gjør du enklest via Min side på www.autopassferje.no. Oppskriften på hvordan du registrerer din AutoPASS-brikke på Min side finner du her. Hvor bestille AutoPASS brikke? Bestill bombrikke

  1. Logg inn med BankID og opprett nytt kundeforhold.
  2. Når du mottar brikken din, er avtalen aktiv og du får alle fordelene dine.
  3. Du kan enkelt følge med på hvilke bompasseringer du har gjort og hvor mye de koster ved å logge inn på fremtindservice.no.

Angående dette, hva er takstgruppe 2?

Takstgruppe 2:

Taksten er 13 kroner for lett bil og 20 kroner for tung. AutoPASS-avtale gir 20 prosent rabatt og fordeler som timesregel og månedstak. Timesregel er at du betaler for kun én passering pr. kjøretøy uansett hvor mange ganger du passerer en bomstasjon innen en time.
Hvordan finne ut hvor mye bompenger? Hvordan finner du dine bompasseringer på Min side?

  1. Logg inn på Min side.
  2. Klikk på "passeringer" øverst på siden.
  3. Velg ønsket periode og kjøretøy.
  4. Klikk på "Vis passeringer"

Og et annet spørsmål, når ble fjellinjen fremtind?

I tråd med bompengereformen kan ikke lenger AutoPASS-utstedere eies av et bompengeselskap. Fjellinjen Utsteder ble solgt fra Fjellinjen AS til Fremtind Forsikring AS og byttet navn til Fremtind Service AS 1. desember 2020. I januar 2022 tok vi over Vegfinans og Bompengeselskap Nord sine AutoPASS-kunder.

By Ebsen

Hvilke fylke er Lillestrøm? :: Hva het Fremtind tidligere?
Nyttige lenker