Hjem > H > Hva Heter Fjellinjen Nå?

Hva heter Fjellinjen nå?

Fjellinjen Utsteder er solgt til Fremtind Forsikring og heter nå Fremtind Service. Du beholder AutoPASS-brikken din og mottar fakturaen på samme måte som før. Eneste forskjell er at fakturaen betales til Fremtind Service, som er det nye navnet på AutoPASS-utstederen. Fjellinjen AS består som bompengeselskap.

Les mer

Hva regnes som rushtid i Oslo?

Passering i rush registreres i tidsrommet mellom 06.30 - 09.00 og 15.00 - 17.00. Rushtidstillegg skal ikke kreves inn på lørdager, søndager, offisielle fridager eller i juli. Dessuten, hvor mye må elbil betale i bom? De stedene du ikke får fritak, vil du få rabatter med din autopass-avtale. Stortinget har vedtatt at kostnaden ved bompasseringer for elbiler ikke kan overstige 50% av kostnaden for fossile biler.

Når er det mest kø i Oslo?

Indre ring, inn og ut – utenom rushtid: 5 kroner, i rushtid – det vil si 06.30 – 09.00 og 15.00 – 17.00: 9 kroner. Er bompenger en avgift? Bompenger er en avgift som betales av fører av kjøretøy (eventuelt gående) som vil bruke en vei, bro, tunnel eller lignende.

Du kan også spørre hva er bra med bompenger?

Men fordelen med bompengene er nettopp at de både bidrar til å redusere biltrafikken, få flere til å velge elbil, og gi penger til å bygge ut kollektivtransport og sykkelveier, som gjør det unødvendig å kjøre bil i hverdagen. Hva er målet med bompenger? Bompenger brukes dels til å finansiere fellesgoder (veier, broer, gang- og sykkelveger, kollektivtrafikk) som er til nytte for flere ulike trafikantgrupper, mens det kun er bilistene som må betale bomavgift.

Tilsvarende, når får man regning på bompenger?

Hvor ofte du får faktura fra oss kommer an på hvor mye du kjører og om du får fakturaen elektronisk eller på papir. Kjører du for mer enn 2500 i måneden, kan du få to fakturaer i løpet av en måned. Følgelig, hvordan betaler turister bompenger? Du kan registrere deg for Visitors' Payment i forkant av din reise. Les mer om ordningen her. Uten BroBizz/AutoPASS eller Visitors' Payment vil du få tilsendt faktura i posten etter passering. Dette kan ta noen måneder, og oppkrevingen kommer fra et privat selskap.

Hvordan betale inn på AutoPASS?

AutoPASSbetalerAutoPASS

Betaling av forskudd kan gjøres på følgende måter:

  1. Faktura per post (gebyr tilkommer)
  2. Faktura per e-post.
  3. eFaktura (kun privat)
  4. EHF (kun bedrift)
  5. Kredittkort (kun bedrift)

By Friedland Kinkel

Hva er buddhistenes 5 leveregler? :: Hva koster det i bompenger inn til Oslo?
Nyttige lenker