Hjem > H > Hva Koster Det I Bompenger Inn Til Oslo?

Hva koster det i bompenger inn til Oslo?

Pris for en vanlig personbil er 22 kroner for passering av de to ytterste ringene utenom rushtid og 28 kroner i rushtiden (pris fra januar 2021). Den innerste ringen koster henholdsvis 18 og 22 kroner. Dieselbiler og kjøretøy over 3500 kg betaler mer. Se full oversikt over prisene på fjellinjen.no.

Les mer

Hvilket bompengeselskap i Oslo?

Fjellinjen finansierer fremtidens trafikkløsninger ved å kreve inn bompenger effektivt og pålitelig. Bompengene fordeles på ulike prosjekter som skal gi bedre fremkommelighet for alle i Oslo og Viken. Hvor er det bompenger i Oslo? Innkrevingen av bompenger er fordelt på tre bomringer:

  • Indre ring: Nye bomstasjoner på utsiden av Ring 2 i Oslo med "armer" mot Grefsen og Trosterud - med betaling i begge kjøreretninger.
  • Osloringen: I den eksisterende bomringen i Oslo er det nå betaling i begge kjøreretninger.

Hvor mange prosent av bompengene går til vei?

sju prosent av bominntektene til å dekke bomselskapets innkrevingskostnader, og 10–12 prosent er renter på lånesummen. Dermed er det rundt 80 prosent det blir veibygging av. Skulle man ventet med å bygge veien frem til regningen var betalt, ville prosjektet tatt veldig lang tid. Hvordan betale bompenger i Norge? Norge har et elektronisk bompengesystem over hele landet. Dette betyr at du ikke trenger å stoppe for å betale bompenger for veien, broer eller tunneler du reiser på; du vil motta en e-post hver måned.

Du kan også spørre hvor mye koster bomstasjon?

Utenom rush
Bensin/ladbar hybrid18 kr
Diesel20 kr
Elbil5 kr
I rushtiden
Hvor mye koster bom uten brikke? Hvis jeg kjører uten bombrikke i en bomstasjon, får jeg gebyr? Nei, du får ikke gebyr. Det ilegges bare når kontrolletatene gjennomfører kontroll.

Man kan også spørre hvor finner jeg mine bompasseringer?

Hvordan finner du dine bompasseringer på Min side?

  1. Logg inn på Min side.
  2. Klikk på "passeringer" øverst på siden.
  3. Velg ønsket periode og kjøretøy.
  4. Klikk på "Vis passeringer"
Derav, hvor får man kjøpt feste til bombrikke? Du kan bestille feste til bombrikken på Min side.

Derav, hvor er min autopass avtale?

Avtalen er personlig og er knyttet til bilnummeret. Kjøper du deg ny bil kan du enkelt flytte avtalen ved å endre bilnummeret på Min side og flytte bombrikken. Da blir også avtalen til den gamle bilen avsluttet, og du vil ikke få passeringene til ny eier registrert på deg. Alt dette endrer du enkelt på Min side.

By Light

Hva heter Fjellinjen nå? :: Hvordan skru av skjermlås på iPhone?
Nyttige lenker