Hjem > H > Hvordan Fungerer Frosken I Candy Crush?

Hvordan fungerer frosken i Candy Crush?

Hva er frosken for noe i Candy Crush Saga

Signalet som spillet gir oss for å bekrefte at det ikke lenger kan sluke flere søtsaker av samme farge, er gjennom lyse sirkler rundt frosken. Etter å ha brukt det på det andre brettet, vil endre farge og krympe igjen, for å brukes igjen med søtsaker av en annen farge.

Les mer

Hvem eier Candy Crush?

MOBILSPILL: Spillutviklingsselskapet King Digital Entertainment ble grunnlagt i Sverige i 2003 og står bak blant annet «Candy Crush». Nå er de kjøpt opp av Activision Blizzard for rundt 50 milliarder kroner. Hvordan gi bort liv i Candy Crush? Når du begynner å spille (etter en lengre periode), starter du nivåene med 5 liv som vises i hjertemåleren øverst på skjermen. Hvis du ikke klarer å passere et nivå, mister du et liv. Spillet vil tilby valget om å kjøpe ekstra trekk, eller prøve nivået igjen ved å bruke et annet liv.

Derav, kommer ikke inn på candy crush?

Installer spillet på nytt

Med en vanlig Wi-Fi-tilkobling kan det være noen sekunder å installere en app på nytt. Hvis å tvinge en omstart ikke har løst problemet vårt, er det neste vi kan prøve å installere Candy Crush på nytt.
Så, hvordan spille candy crush saga? I Candy Crush Saga fullfører spilleren nivåer ved å bytte mellom fargede godteri på et spillebrett for å lage rekker med tre eller flere godteri av lik farge. Dette eliminerer godteriene fra brettet og erstatter dem med nye, som potensielt kan danne nye rekker med like farger.

Hvordan få gullbarrer på Candy Crush?

Tjen ekstra Gullbarrer ved å samle stjerner når du passerer et nivå. Jo flere stjerner du får, jo flere Gullbarrer blir det lagt i Sparegrisen, spesielt på de "harde" og "superharde" nivåene! Fortsett å fylle Sparegrisen til du ser en melding om "Sparegris tilgjengelig". Deretter, kommer meg ikke inn på iphone? Hold inne den aktuelle knappen for iPhonen og koble iPhone til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPhonen. Deretter kan du slippe knappen.

Ta dette i betraktning, hvordan restarte en iphone?

Start iPhone på nytt

  1. Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises.
  2. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av.
  3. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på sideknappen (på høyre side av iPhone) inntil du ser Apple-logoen.
Dessuten, hvorfor får jeg ikke åpnet snapchat? Oppdater Snapchat

Løsningen er ganske enkelt å oppdatere Snapchat på telefonen din. Gå til Play Store eller App Store, søk etter Snapchat, og se om det er en nyere versjon du kan installere. Hvis det ikke er noen tilgjengelige oppdateringer, vil du ganske enkelt se muligheten for å åpne appen.

Hva gjør man når iPhone ikke vil slå seg på?

Tving iPhone med Face ID til å starte på nytt:

Trykk på og slipp raskt Volum opp-knappen, trykk på og slipp raskt Volum ned-knappen og hold deretter inne sideknappen. Slipp knappen når Apple-logoen vises.

By Christina

Hvordan skru av skjermlås på iPhone? :: Hva er ansvar og myndighet?
Nyttige lenker