Hjem > H > Hvordan Låse Opp Sim-Kort På Iphone?

Hvordan låse opp SIM-kort på iPhone?

Del 3: Hvordan låse opp SIM-kort iPhone med PIN-kode

Skyv den hvite “SIM PIN” -knappen til grønn, og skriv inn den nåværende PIN-koden når du blir bedt om det. Ring serviceleverandøren for å forsikre deg om at du har riktig PIN-konto. Trykk deretter på “Endre PIN” -knappen.

Les mer

I forhold til dette, hvor finner man sim koden?

Hvert SIM-kort har en unik PIN-kode som står oppført i brevet som følger med kortet. Du må taste inn PIN-koden hver gang du skrur på mobilen. Du kan selv endre PIN-koden, slik at den blir enklere å huske. Derav, hvordan finne ut om iphone er operatørlåst? Gå til Innstillinger > Generelt, og trykk på Om. Under Operatørlås bør du se en melding som sier «SIM-kortet har ingen begrensninger». Hvis du ikke ser den meldingen, kontakter du operatøren din.

Hva betyr PUK-kode?

PUK-kode er en åttesifret kode som kan benyttes til å aktivere SIM-kortet på mobiltelefon dersom det er låst. Dette kan for eksempel skje hvis man har tastet feil PIN-kode til SIM-kortet for mange ganger. Hvordan finne PUK-kode Fjordkraft? Du kan enkelt finne frem både PIN- og PUK-koden din inne på Min side mobil. Disse opplysningene finner du også i brevet som du fikk sammen med SIM-kortet. Hvis du verken har brevet tilgjengelig eller får logget deg inn på Min Side er du velkommen til å kontakte oss på telefon 230 06100.

Man kan også spørre hvor legger jeg inn puk-kode på iphone?

Hent PUK-kode på Mine sider

  1. Logg inn på Mine sider.
  2. Velg Mobil.
  3. Velg abonnementet det gjelder.
  4. Velg enheten eller SIM-kortet det gjelder under Enheter og SIM.
  5. Trykk på Vis PUK-koder (denne er kun synlig om du er registrert bruker av abonnementet)
Derav, hvordan åpne sim-kort samsung? Hvordan setter jeg SIM- eller USIM-kortet inn i enheten?
  1. 1 Stikk utløsernålen vertikalt inn i hullet i skuffen for å løsne skuffen (du finner skuffen på den nedre delen av enheten).
  2. 2 Trekk skuffen forsiktig ut av sporet.
  3. 4 Trykk SIM- eller USIM-kortet forsiktig inn i skuffen for å feste det.

Du kan også spørre hvordan finne operatørlås?

Åpne tastatur på mobilen som om du skal ringe et nummer. Tast inn *#06# Hvordan fjerne operatørlås Telenor? Operatørlåsen fjernes ved hjelp av en kode som du kan få ved å kontakte kundeservice hos operatøren som solgte deg telefonen. Noen operatører har også selvbetjente løsninger på sine nettsider. Telio kan ikke hjelpe deg med å fjerne operatørlåsen.

I forhold til dette, hva er operatørlåst?

En operatørlås innebærer at mobilen har blitt programmert til å kun anse SIM-kort fra en gitt leverandør som gyldige. Dermed blir selve mobiltelefonen låst til en gitt mobiloperatør. I dag er dette er en praksis som de aller fleste operatører har avviklet.

By Yunick Schrott

Hva kan du dere gjøre for å støtte opp om barnas vennskap? :: Kan ikke logge inn på Fjordkraft?
Nyttige lenker