Hjem > H > Hvordan Logge Inn På Authenticator?

Hvordan logge inn på authenticator?

Når du har logget på telefonen, kan du logge på med bare Microsoft Authenticator-appen. Slik gjør du det: Logg på jobb- eller skolekontoen. Når du har skrevet inn brukernavnet ditt, vises skjermbildet Godkjenn pålogging som viser deg et tosifret nummer og ber deg om å logge på gjennom Microsoft Authenticator-appen.

Les mer

Hvordan aktivere totrinnsbekreftelse?

Aktiver totrinnsbekreftelse

  1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Velg Sikkerhet i navigasjonspanelet.
  3. Under «Google-pålogging» velger du Totrinnsbekreftelse. Kom i gang.
  4. Følg veiledningen på skjermen.
Angående dette, hvordan installere authenticator? Last ned og installer appen

Google Android. Gå til Google Play på Android-enheten for å laste ned og installere Microsoft Authenticator-appen. Apple iOS. På Apple iOS-enheten går du til App-Store for å laste ned og installere Microsoft Authenticator-appen.

Hva er 2FA kode?

Hva er 2FA? 2FA (tofaktorautentisering) er kjent ved mange navn, men i korthet betyr det at man bruker 2 faktorer ved innlogging, dvs man legger på en ekstra sikkerhet foruten bare passordet. Det mest kjente 2FA systemet i Norge er BankID (og BankID på mobil). Noe du vet, dvs passord, pin kode og lignende. Hvor finner jeg min Apple-ID? Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Apple-ID. Klikk på Passord og sikkerhet. Når du blir bedt om å oppgi Apple-ID-passordet ditt, klikker du på «Glemt Apple-ID eller passord» og følger instruksjonene på skjermen.

Tilsvarende, hvordan gjenopprette iphone?

Se Sikkerhetskopier iPhone, iPad eller iPod touch.

  1. Koble enheten til datamaskinen.
  2. I iTunes-appen på PC-en, klikker du på enhetsknappen oppe til venstre i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Oversikt.
  4. Klikk på Gjenopprett, og følg deretter instruksjonene på skjermen.
Man kan også spørre hvordan logge inn på iphone uten kode? Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi.

Folk spør også hvordan fjerne totrinnsverifisering på facebook?

Fra hovedsiden, trykk på det lille pilikonet () oppe på den blå linjen. Velg deretter Innstillinger og personvern, og så Innstillinger. Velg så Sikkerhet og innlogging i menyen til venstre. Bla så ned til seksjonen kalt Totrinnsgodkjenning, og trykk Rediger ved siden av Bruk totrinnsgodkjenning. Hvordan godkjenne iPad fra annen enhet? Koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen eller en annen enhet. Hvis du har en sikkerhetskode, skriver du den inn for å låse opp iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil gi datamaskinen tilgang til informasjon på enheten din, velger du enheten i Finder og klikker på Godkjenn.

Følgelig, kan ikke vise godkjente enheter iphone?

Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] og rull ned. Trykk på et enhetsnavn for å vise informasjon om den aktuelle enheten, som for eksempel modell, serienummer, OS-versjon og hvorvidt enheten er godkjent og kan brukes til å motta verifiseringskoder for Apple-ID.

By Jeremy Goh

Hva gjør man når Macen ikke skrur seg på? :: Hvordan skru av Totrinnsverifisering?
Nyttige lenker