Hjem > H > Hvordan Slå På Undertekst?

Hvordan slå på undertekst?

Gå til Innstillinger, og velg Tilgjengelighet. Under Hørsel velger du Underteksting og skjult teksting. Velg «Skjult teksting + SDH» for å slå funksjonen på. Hvis du vil tilpasse skjult teksting og undertekster, velger du Stil og velger deretter et alternativ.

Les mer

Hvordan få undertekst på tv?

TVtekstTV

  1. Gå til kanalen du ønsker.
  2. Trykk OK eller høyre piltast.
  3. Trykk pil ned.
  4. Trykk pil til høyre 4 ganger til "Lyd og Tekst" er markert.
  5. Trykk på Undertekster.
Hvordan få tekst på NRK appen? Åpne NRK TV-appen og velg ønsket innhold. Kontroller at teksting er aktivert. Om du ikke har teksting aktivert kan dette aktiveres ved å sveipe opp med en finger på styreflaten og velge norsk tekst, eller du kan holde nede Siri-knappen og si «Skru på norsk tekst».

Hvordan få undertekst på HBO Nordic?

Begynn å se på noe, og trykk deretter på skjermen. Trykk på Lyd og undertekster-knappen (snakkeboble) øverst til høyre. Gjør ett av følgende: Undertekster: Trykk på et språk under undertekster. Hvordan slå av tekst på TV? Prøv innstillinger -> undertekst -> slå av. Dersom du ikke får det til, ta kontakt med din TV-distributør og be om hjelp.

Hvordan sette på undertekst på Apple TV?

Bruk undertekster og skjult teksting på Apple TV

  1. Gå til Innstillinger. på Apple TV, og velg Tilgjengelighet > Undertekster og skjult teksting.
  2. Slå på Skjult teksting og SDH (eller bruk tilgjengelighetssnarveien). Se Legg til en tilgjengelighetssnarvei til Apple TV.
Følgelig, hvordan få tekst-tv på tv2? Hvordan slå på tekst? Spill av innhold, og finn tannhjulet eller Innstillinger. Trykk på dette, og velg Norsk for tekst på og Av for tekst av.

Derav, hvordan få norsk tekst på nrk?

NRKtekstingnorsk

Teksting via tekst-tv:

  1. NRK1 s. 777.
  2. NRK2 s. 444.
  3. NRK3 s. 333.
Så, hvordan sette på tekst nrk? Grunnregelen er at NRK tekster så å si alt som sendes, uansett om det er utenlandsk eller norsk tale, men tekstingen av norsk tale må hentes fram. Det kan du gjøre både via fjernkontrollen som såkalt DVB-tekst som sendes separat eller du kan finne teksingen via tekst-TV.

Folk spør også hvem tekster på nrk?

Teksting på NRK-TV, NRKs nettspiller: Alle programmer du ser i opptak via NRKs nett-tv, er som regel tekstet.

By Kovar

Hvordan Skrivebeskytte filer i teams? :: Hvordan speile iPhone til Macbook?
Nyttige lenker