Hjem > H > Hvordan Skru Av Privat Nettlesing Modus?

Hvordan skru av privat nettlesing modus?

Privat nettlesingprivat

Slik slår du av Privat nettlesing

  1. Trykk på Faner-knappen .
  2. Trykk på Privat for å vise Fanegrupper-listen.
  3. Trykk på Faner øverst i Fanegrupper-listen.

Les mer

Hvordan åpne Privat vindu?

Du kan også bruke hurtigtaster for å åpne inkognitovinduer:

  1. Windows, Linux eller Chrome OS: Trykk på Ctrl + Shift + N.
  2. Mac: Trykk på ⌘ + Shift + N.
Hvordan skru av privat surfe modus på Mac? Avslutt privat nettlesing

Lukk det private vinduet i Safari-appen på Macen, bytt til et Safari-vindu som ikke er privat, eller velg Arkiv > Nytt vindu for å åpne et vindu som ikke er privat.

Hvordan surfe privat?

Surf privat

  1. Åpne Chrome-appen. på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer. Ny inkognitofane til høyre for adressefeltet.
  3. Et nytt vindu vises. Se etter inkognitoikonet. øverst til venstre.
Hvordan surfe helt anonymt? Bruk av en VPN (Virtual Private Network) er en egnet måte å surfe internett anonymt på. Når du er tilkoblet en VPN-server er tilkoblingen din sikker. Programvaren forsikrer at all nettrafikk er kryptert ved bruk av spesielle protokoller, slik at denne dataen ikke lenger kan leses av andre.

Ta dette i betraktning, hvordan slå av privat surfemodus?

Tips: Hvis du vil klikke på en lenke og åpne den i privat surfing i Firefox-nettleseren, kan du høyreklikke på denne lenken og velge Åpne lenke i nytt privat vindu . For å slå av privat surfemodus i Firefox, kan du lukke vinduet eller kategorien for privat surfing. Hvordan slå av Safari? For å fjerne loggen og informasjonskapsler går du til Innstillinger > Safari, og deretter trykker du på Tøm logg og nettsteddata. Fjerning av loggen, informasjonskapsler og nettleserdata fra Safari vil ikke endre Autoutfyll-informasjonen.

Man kan også spørre hvordan få privat nettleser?

Er du en av de heldige som har en mobil med Android 4 (Ice Cream Sandwich), kan du laste ned og installere den utmerkede Google Chrome-nettleseren for Android, trykker du Meny-knappen og deretter "New Incognito Tab" for å starte anonym surfing. Så, hva er incognito? Inkognito er et adjektiv og et substantiv fra latin. Direkte oversatt betyr ordet ukjent, men brukes mest om det å opptre under ukjent navn, uten å gi seg til kjenne eller operere med et fingert (påtatt, oppdiktet, "under cover") navn i den hensikt å skjule det virkelige navnet.

Hva betyr privat Surfemodus?

Når det er åpent, vil hele nettleservinduet være grått, og hver fane vil si "InPrivate". Når du er ferdig med InPrivate-modus, lukker du fanen eller vinduet for å gå ut og gå tilbake til vanlig surfemodus.

By Herm

Hvordan kan man se hvem som er koblet opp på nettet ditt? :: Hva er den beste bilforsikringen?
Nyttige lenker