Hjem > H > Hva Bør Jitter Ligge På?

Hva bør jitter ligge på?

De fleste standardtilkoblinger vil være på rundt 100 ms eller mindre. Så lenge du har under 100 ms, bør du oppleve anstendig fart og sømløs spilling. Hvis pingen er 20 ms eller mindre enn du har en eksepsjonelt lav ping.

Les mer

Du kan også spørre hva er høy jitter?

Høy jitter betyr varierende ping-tid, noe som igjen kan føre til hakking i spill. Mange som spiller opplever ofte "lag" eller lang ping-tid. Man kan også spørre hva er akseptabel netthastighet? Du bør ha en nettlinje på minst 10 til 20 Mbps. Husk at internetthastigheten vi leverer er hastigheten inn til din trådløse ruter. Ofte vil du oppleve at hastighetene svekkes fra trådløs ruter og inn til enheten du bruker.

Er 100 Mbps bra?

En nedlastingshastighet på 100 mbit/s passer til de aller fleste familier, spesielt hvis det er flere brukere og enheter som benytter internett samtidig. Hva betyr 500 500 Mbps? Hastigheten er oppgitt som opp- og nedlastingshastighet, eksempelvis 500/500 betyr 500 megabits per sekund (Mbps) nedlasting, og 500 Mpbs opplastingshastighet.

Hvordan måler man internetthastighet?

En bredbåndstest gir deg en god indikasjon på hvor rask din internettforbindelse er. For nøyaktig resultat bør du koble PC-en direkte til bredbåndsuttaket. Testen vil normalt gi et resultat innenfor 80-100 prosent av oppgitt båndbredde. Hvor mange Mbps trenger jeg? For å strømme film må du ha en hastighet på 5-6 Mbit/s (megabit per sekund) og om noen samtidig leser en nettavis, Skyper eller strømmer musikk blir det ytterligere 1,5 Mbit/s. Det betyr at man skal kunne klare seg med en hastighet på 10 Mbit/s, men så små abonnementer finnes knapt i dag.

Hvordan fungerer ping?

Ping-kommandoen sender pakker med data til en bestemt IP adresse på et nettverk, og deretter fortelle deg hvor lang tid det tok å overføre dataene og få svar. Det er et praktisk verktøy som du kan bruke til å raskt teste forskjellige punkter i nettverket ditt. Hva er forskjellen på opp og nedlasting? Nedlasting betyr å motta data eller en fil fra Internett til din datamaskin. Opplasting betyr å sende data eller en fil fra datamaskinen din til et sted på Internett.

I forhold til dette, hvor mye hastighet trenger du?

Hvis mange enheter er koblet til nettet samtidig, vil hastigheten være avgjørende for at alle kan bruke nettet samtidig uten hakking eller forsinkelser. Bor du i et hjem hvor flere brukere ofte er på nett samtidig, bør du derfor velge en hastighet over 10 Mbit/s, hvis dette kan leveres hjem til deg.

By Thalia Donchatz

Hva er forskjellen på Mbit og Mbps? :: Hvordan sette opp studentbudsjett?
Nyttige lenker