Hjem > H > Hva Bør Internetthastigheten Ligge På?

Hva bør Internetthastigheten ligge på?

Du bør ha en nettlinje på minst 10 til 20 Mbps. Husk at internetthastigheten vi leverer er hastigheten inn til din trådløse ruter. Ofte vil du oppleve at hastighetene svekkes fra trådløs ruter og inn til enheten du bruker.

Les mer

Så, hvem leverer internett der jeg bor?

Disse selskapene tilbyr bredbånd i Norge:

  • Altibox.
  • Breiband.no.
  • Canal Digital Kabel (Nå Telenor)
  • Eidsiva Bredbånd.
  • Get (Nå Telia)
  • GlobalConnect (Tidligere BroadNet)
  • HomeNet.
  • NextGenTel.
Deretter, hva er alltid på nett datapakke? Med bredbånd fra oss har du en Alltid På Nett-garanti om noe skulle skje med nettet ditt. Opplever du feil på bredbåndet får du en datapakke, dersom vi ikke får deg på nett igjen i løpet av samtalen med oss.

Kan jeg få internett på hytta?

For å få Trådløst Bredbånd trenger du en liten utendørs antenne som monteres på hytteveggen. Antennen sikrer et sterkt og stabilt mobilsignal inn i hytta, og er også klargjort for 5G. Derav, er 10 mbit hurtigt nok? For å strømme film må du ha en hastighet på 5-6 Mbit/s (megabit per sekund) og om noen samtidig leser en nettavis, Skyper eller strømmer musikk blir det ytterligere 1,5 Mbit/s. Det betyr at man skal kunne klare seg med en hastighet på 10 Mbit/s, men så små abonnementer finnes knapt i dag.

Derav, hvor raskt er 10 mbit s?

FormålHastighet
Bloggca 2 mbit/s
Skype/Zoomca 5 mbit/s
Gamingca 10 mbit/s
Vanlig surfingca 2 mbit/s
Angående dette, kan man skifte bredbåndsleverandør? Ja, men du kan bli kostbart. Noen leverandører vil kreve bruddgebyr, noe som kan gjøre bytte av bredbånd en dyrere affære og potensielt kompensere for kostnadsbesparelser. Hvis det påløper et gebyr å betale, vil du bli varslet om dette når bytteprosessen er i gang, da kan du kansellere bytte hvis du vil.

Hva er best Altibox eller Telenor?

I bredbåndsmarkedet stikker Altibox av med seieren for 10. år på rad med 68,6 av 100 poeng. Bransjesnittet er 61,8 poeng, mens Get og Telenor havner på henholdsvis 60,5 og 59,9 poeng. De øvrige ligger på 58,1 poeng. Hva er best og billigst internett?

SelskapHastighetMånedspris
1. NextGenTel30/30 MB/s921,-
2. Telia100/100 MB/s1068,-
3. Telenor100/100 MB/s1078,-
4. AltiBox500/500 MB/s1129,-

Hvordan få kompensasjon Telenor?

Vi oppfordrer alle kunder til å logge seg inn på Mine sider på www.telenor.no for å velge poeng- eller krone-kompensasjon, svarer Knudsen. Som nevnt tidligere har Telenor informert kundene om kompensasjonsløsningen på SMS, i eposter, i sosiale medier, og på TV-skjermene.

By Geri

Kan man bruke bankutskrift som kvittering? :: Hva er Personlig verneutstyr ved AUS arbeid?
Nyttige lenker