Hjem > H > Hvordan Lage O Med Tødler?

Hvordan lage o med tødler?

Mener du "Å Ä Ö" og "å ä ö"? på tastaturet ditt så er det en knapp med " ^ ~ " og ".."(under oppover piler = ^) nærme enter knappen. trykk på denne så trykker du "o" eller "a" da får du tødler/prikker over bokstaven .

Les mer

Også, hva kalles æ ø å?

Det norske alfabetet har 29 bokstavar og består av det felles latinske alfabetet i tillegg til bokstavane Æ, Ø og Å. Dessuten, hvordan bytte tastatur på samsung? For å endre tastatur, gå til Meny -> Innstillinger -> Språk og tastatur og velg inndatametode. Her kan du også endre instillinger for tastaturet.

Hvilken knapp er skift på PC?

Shift er to taster som ligger helt til høyre og venstre for bokstavene på vanlige tastaturer. Tasten er som oftest merket med en pil som peker oppover og/eller ordet Shift. Tastene benyttes primært for å skrive store bokstaver, men de er også modifiseringstaster som kan endre funksjonen til andre taster. Hvordan skrive spesialtegn på PC? For å skrive spesialtegn holder du Alt-tasten nede samtidig som du taster tallkombinasjonen på det numeriske tastaturet. Dersom du bruker bærbar PC, holder du både Fn-tasten og Alt-tasten nede mens du taster tallkombinasjonen på det numeriske tastaturet. ALT+0128 € Euro.

Dessuten, når kom skrivemaskinen til norge?

Skrivemaskiner var i bruk på alle arbeidsplasser til langt ut på 1990-tallet. Det første patent på en skrivemaskin, eller en "skrivende maskin" ble tatt ut i 1714, men først i 1868 kom en maskin som var raskere enn håndskrift. Reiseskrivemaskiner kom i bruk fra 1909 og elektriske skrivemaskiner etter 1950. Deretter, hva er spesial tegn? Spesialtegn er tegn som ikke finnes på tastaturoppsettet. De kan brukes ved enten å trykke på en kombinasjon av taster på tastaturet eller bruke tegnkartet i Windows.

Også, hvordan får man alfakrøll på pc?

På de fleste norske PC-tastaturer kan man finne tegnet på 2-tallet ved å trykke Alt GR, eller ALT og CTRL samtidig, mens det på Apple Macintosh-maskiner ligger ved siden av enterknappen. Enkelte ignorerer Språkrådets anbefaling om å bruke navnet krøllalfa og kaller tegnet alfakrøll, æt og annet. Også, hva betyr ctrl v? Sitter du med et Word-dokument, kan man altså markere en del av teksten, trykke [Ctrl] + C for å kopiere teksten, og flytte markøren til et annet sted og trykke [Ctrl] + V for å lime inn samme teksten der.

Hvilke land bruker Æ?

Æ er en gammel latinsk bokstav som tidligere ble brukt både i engelsk og fransk. I dag brukes den bare i dansk, norsk, islandsk og færøysk. Varianten ä brukes i langt flere språk, blant annet svensk og tysk.

By Sell

Hva er en god HRV? :: Hva betyr QWERTY?
Nyttige lenker