Hjem > H > Hvordan Bruke Co I Adresse?

Hvordan bruke CO i adresse?

Care of (forkortet c/o eller ℅) er et uttrykk som brukes i postadressen på brev og andre forsendelser. Det viser hvem som skal motta posten på vegne av den egentlige mottakeren. Slik adressering blir vanligvis brukt når mottakeren ikke har fast adresse, er på besøk hos noen eller bor på et sted uten fast postombæring.

Les mer

Kan jeg melde adresseendring med C o adresse?

Du kan legge til eller endre postadresse og c/o hvis du ønsker at posten fra det offentlige skal sendes til en annen adresse enn til den folkeregistrerte adressen din. Dette gjelder også om du bor i utlandet. Du kan ikke ringe oss for å endre postadresse. Kan man ha adresse i en postboks? Dersom leietaker ønsker all post levert til postboksen, også den som er adressert til bolig-/besøksadresse, må det meldes adresseendring fra bolig-/ besøksadresse til postboksadressen. Adresseendring meldes på posten.no.

Hva betyr forkortelsen C O?

C/o er en postal forkortelse for engelsk care of, '(under) omsorg av'. I forhold til dette, er det lov å ha to adresser? Du kan ikke ha flere folkeregistrerte bostedsadresser, men du kan legge til en postadresse uten at det endrer din folkeregistrerte bostedsadresse. Postadressen blir da brukt av Skatteetaten og de fleste andre statlige myndigheter. Du må selv melde adresseendring til Posten for at all posten din skal komme frem.

Også, hva skal stå på pakken du sender?

Når du skal sende brev eller pakker, er det viktig å skrive riktig adresser, både gateadresser og postnummer. Dette gjelder både i Norge og til utlandet. Hvordan skrive adresse på konvolutt? Avsender og returadresse

Det anbefales at returadressen plasseres på baksiden. Avsenders egen adresse er vanligvis også returadressen. Plassert på forsiden anbefales bruk av nøkkelord for å unngå forveksling med mottakeradressen. Avsender har anledning til å bruke flere returadresser i samme utsendelse.

Hvordan får man postboks?

Så enkelt er det

  1. Bruk BankID, eller en av de andre mulighetene som kommer opp, og logg inn.
  2. Søk etter ledige postbokser på valgfritt sted.
  3. Velg medlemmene i husstanden som skal motta post i postboksen.
  4. Når bestillingen er gjennomført får du oppgitt din nye postboksadresse.
Når brukes co? Når brukes C/O adresse? C O adresse blir som regel brukt i tilfeller der mottakeren skal motta post på en adresse som ikke tilhører seg selv. Det er også vanlig i tilfeller der mottaker selv ikke har noen fast adresse, eller om vedkommende bor et sted der det ikke er postombæring.

Og et annet spørsmål, hvor må du registrere ny adresse når du flytter?

Hvis du skal flytte, må du sende flyttemelding til Folkeregisteret. Flyttemeldingen må du sende tidligst 31 dager før og senest 8 dager etter du har flyttet.

By Matthew Jasvir

Hvor skal man melde adresseendring? :: Hva regnes som kraftig vind?
Nyttige lenker