Hjem > H > Hvordan Lage Ny Vipps Konto?

Hvordan lage ny Vipps konto?

Slik kommer du i gang

  1. Last ned appen. Du laster ned appen på mobilen din, enten det er for iPhone eller Android.
  2. Legg til kort eller bankkonto. Legg inn kort og kontonummer.
  3. Du er i gang med Vipps! Nå kan du sende og motta penger med mobilen din - uavhengig av hvilken bank mottaker bruker.

Les mer

Hvordan legge til en konto på Vipps?

Slik går du frem for å legge til flere kort og kontoer:

  1. Velg Profil.
  2. Velg Konto og kort.
  3. Velg Legg til konto eller Legg til kort.
  4. Fyll inn kontonummer eller kortnummer, utløpsdato og CVC (I signaturfeltet bak på kortet ditt står det en tallrekke. De tre siste tallene i denne rekken er CVC-koden)
  5. Velg Legg til/Registrer.
Også, hva er vippsportalen? Se og administrere dine salgssteder og brukere

Avhengig av hvilken tilgang du har i portalen, kan du blant annet endre oppgjørskonto, oppgjørsfrekvens, logo og salgsstedsnavn. Last ned QR-koden som hjelper kundene dine og finne salgsstedet de skal betale til, eller bestill materiellet gratis fra Vipps.

Hvordan betale bedrift på Vipps?

Supert for lag, organisasjoner og små bedrifter.

  1. Gi folk sjans til å betale eller donere penger uten kort og kontanter.
  2. La kunden finne deg i Vipps med en unik QR-kode eller et Vippsnummer.
  3. Se alle transaksjoner i din egen bedriftsportal.
  4. Med QR kommer kunden rett til betaling.
Så, hvordan fungerer vipps for bedrifter? Når du bestiller Vippsnummer til bedriften din, får du et nummer som kundene kan bruke når de skal betale for et kjøp. Det blir nesten som å vippse en venn. Kunden slipper kort og kontanter – bedriften får pengene rett på konto.

Du kan også spørre hva koster det å vippse 50000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller under. Skal du vippse 5001 kr eller mer, koster det 1 % av beløpet. Dessuten, kan man trekke tilbake penger på vipps? Når du har bekreftet et utgående betalingsoppdrag i Vipps, er betalingen endelig og du kan ikke tilbakekalle dette. Dersom du mener at et betalingsoppdrag ikke er godkjent av deg eller det har skjedd en teknisk svikt, kan du klage (se mer om dette i Vipps vilkår).

Deretter, hvor lang tid tar det før vipps er på konto?

Har du vippset fra bankkonto, får mottaker pengene med en gang. Har du vippset fra betalingskort, kan det ta tre virkedager før mottakeren får pengene. Har du byttet bank, men glemt å bytte mottakskonto i Vipps så kan pengene være overført til den gamle kontoen din. Hvorfor tar det 3 dager med Vipps? – Det skjer fordi betaling fra kort og fra konto går via helt forskjellig infrastruktur. Betaling fra konto er såkalt straksbetaling, som skjer på sekundet. Fra kort går det via kortselskapenes systemer, og da tar det tre dager.

Så, hvordan fungerer oppgjør på vipps?

Vipps regner automatisk ut oppgjøret og sier i fra hvem som skal betale hvem. Du har hele tiden oversikt over utlegg. I tillegg ser du hvem som har gjort opp for seg - eller ikke. Du kan også minne noen på at de skylder deg penger, hvis du synes det tar for lang tid.

By Bobinette Crosiar

Når skruen sitter fast? :: Hva er maks man kan vippse?
Nyttige lenker