Hjem > H > Hvordan Få The Sims På Mac?

Hvordan få The Sims på Mac?

Slik laster du ned The Sims 4 til Mac

  1. Last ned Origin for Mac på Origin.com.
  2. Logg inn med samme EA-konto du bruker til å spille The Sims 4 på PC.
  3. Velg fanen Mitt spillbibliotek, og klikk på The Sims 4.
  4. Klikk på Last ned, så begynner The Sims 4 å lastes ned til Origin-biblioteket ditt.

Les mer

Folk spør også hvordan få opp ferdigheter sims 4?

For å forbedre ferdigheter kan du lese en bok, eller bruke gjenstander som er tilknyttet denne ferdigheten. Så, hvordan laste ned the sims 4 på pc? For å laste ned Sims 4 går du til spillets side på Origin-nettsiden og klikker på «Få det Gratis» (Get it Free).

Hvordan få Sims 4 på PC?

Last ned spill til Mitt spillbibliotek

  1. Start Origin-klienten.
  2. Logg inn på EA-kontoen din.
  3. Gå til Mitt spillbibliotek. Hvis du ikke finner spillet, kan du følge denne anvisningen for å finne det som mangler i spillbiblioteket.
  4. Slik laster du ned spillet:
  5. Følg instruksjonene for å installere og begynne å spille.
Folk spør også hvordan gjøre ting større på sims 4 ps4? Endre størrelse på gjenstander

Du kan endre størrelse på gjenstander ved å trykke på [LT+RT (Xbox One)/L2+R2 (PS4)] og retningsknappene samtidig.

Folk spør også hvordan få tvillinger the sims 4?

The Sims 4: Hvordan øke sjansene dine for å få tvillinger eller trillinger. Graviditet produserer vanligvis bare en baby. For å øke sjansene for å få tvillinger eller trillinger, kjøp fruktbar belønning, tilgjengelig i belønningsbutikken, til en pris av 3.000 poeng. Du kan også ha tvillinger eller trillinger. Hvordan komme i lekent humør Sims 4? Vi synes det er skikkelig gøy at følelsene lar oss blande levemodus og byggemodus på helt nye måter. En av de beste (og mest vanlige) måtene å få simmene til å få en bestemt følelse på, er å ta en dusj. Du kan bruke dusjen til å få simmen din til å bli flørtete, energisk eller inspirert.

Hvordan flytter man på Sims 4?

Du må velge overføring av simmer mellom husstander (ikonet med to piler i motsatt retning). Herfra kan du få simmer til å flytte ut fra husstanden eller få simmer fra andre husstander til å flytte inn. Man kan også spørre hvordan få kjæreste på sims? I et romantisk forhold må først simmene få romantisk interesse. Hvis du som spiller vil bli sammen med denne simmen, kan du be om å "bare være venner". Hvis du vil gå videre kan du foreslå å bli kjærester. Hvis simmen så skulle slå opp med simmen, vil han/hun bli merket med eks-kjæreste.

Man kan også spørre hvordan stoppe aldring på sims 4?

Trykk på "Innstillinger" og velg "spillinnstillinger". Så velger du kategorien "Spill". Nederst ser du ett valg der du kan bestemme lengden På livet til simmene dine.

By Grose

Hva er karakter 3 i USA? :: Hvordan heve ting på sims?
Nyttige lenker