Hjem > H > Hvordan Åpne Itunes På Pc?

Hvordan åpne iTunes på PC?

Last ned iTunes fra nettstedet til Apple, og klikk deretter på Last ned for å laste ned iTunes-installereren. Når du ser en melding om det, klikker du på Lagre (i stedet for Kjør). Hvis du har Windows 10, kan du også laste ned den nyeste versjonen av iTunes fra Microsoft Store.

Les mer

Angående dette, hvor mye koster apple one?

Og hvis det kan spare deg penger, anbefaler vi automatisk et Apple One-abonnement når du registrerer deg for individuelle Apple-tjenester, basert på tjenestene du allerede har. Hvor mye koster det? Individuelt abonnement koster kr 165 per måned, og familieabonnement koster kr 225 per måned. Også, hvordan se kjøp i app store? Åpne App Store på Mac. Hvis du ikke er pålogget allerede, klikker du på Logg på nederst i det venstre sidepanelet, og deretter oppgir du Apple-ID-en og passordet ditt. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet. Da vises appene du har kjøpt.

I forhold til dette, hvordan heve kjøp i app store?

Slik ber du om refusjon

  1. Logg på reportaproblem.apple.com.
  2. Trykk eller klikk på «Jeg vil», og velg deretter «Be om refusjon».
  3. Velg årsaken til at du ønsker refusjon, og velg deretter Neste.
  4. Velg appen, abonnementet eller et annet element, og velg deretter Send inn.
Hvordan finne ut hvilken app man betaler for? Finn informasjon om eldre kjøp
  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp.
  3. Trykk på Vis konto. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. Trykk på Kjøpshistorikk.
  5. Kjøpshistorikken din vises. Trykk på Siste 90 dager, og velg deretter et annet datointervall.

Derav, hvordan logge inn på iphone?

Logge på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Logg på [enhet].
  3. Oppgi Apple-ID og passord.
  4. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen.
Dessuten, hvorfor får jeg ikke logget inn på apple-id? Hvis du får en melding om at Apple-ID-en din er låst eller deaktivert. Hvis du eller noen andre oppgir passordet ditt, svaret på sikkerhetsspørsmålet ditt eller annen kontoinformasjon feil for mange ganger, blir Apple-ID-en automatisk låst for å verne om sikkerheten din, og du får ikke logget på noen Apple-tjenester.

Hva er Itunes Store passord?

På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > Passord og sikkerhet. Trykk på Endre passord. Skriv inn nåværende passord eller sikkerhetskode, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet.
Hvor finner jeg abonnement på iPhone? Slik endrer du abonnement på iPhone, iPad eller iPod touch

Åpne Innstillinger-appen. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Abonnementer. Trykk på navnet på abonnementet du vil endre. Hvis forskjellige typer abonnementer er tilgjengelige, vises det en liste.

Ta dette i betraktning, er apple tv gratis?

Det er mulig å få Apple TV + gratis, selv om det ikke akkurat er «gratis» fordi du må bruke en stor sum penger på et Apple-produkt – for eksempel iPhone, eller en iPad eller en ny MacBook. Når du gjør dette, vil Apple gi deg tre måneder med Apple TV+ gratis.

By Iverson

Hvordan angre kjøp i iTunes? :: Hva er en iTunes konto?
Nyttige lenker