Hjem > H > Hvordan Ta Backup Av Iphone?

Hvordan ta backup av iPhone?

Slik sikkerhetskopierer du iPhone, iPad og iPod touch med iCloud

  1. Koble enheten til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] og trykk på iCloud.
  3. Trykk på iCloud-sikkerhetskopiering.
  4. Trykk på Sikkerhetskopier nå. Hold forbindelsen med Wi-Fi-nettverket til prosessen er fullført.

Les mer

Hvor finner jeg iCloud på iPhone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > [navnet ditt]. Trykk på iCloud.
Hva gjør man når man har glemt Apple-ID? Du kan også gå til nettstedet for Apple-ID-kontoen hvis du trenger hjelp til å finne det. Gå til Apple-ID-kontonettstedet, klikk på «Glemt Apple-ID eller passord?», og følg instruksjonene på skjermen.

Hvor finner jeg Apple-ID passord?

Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Apple-ID. Klikk på Passord og sikkerhet. Når du blir bedt om å oppgi Apple-ID-passordet ditt, klikker du på «Glemt Apple-ID eller passord» og følger instruksjonene på skjermen. Hvor er iOS? Du kan se enhetens nåværende eller sist kjente posisjon i Hvor er?-appen. Trykk på Enheter nederst på skjermen, og trykk deretter på navnet til enheten du ønsker å finne. Hvis enheten ikke blir funnet: Den vises på et kart, slik at du kan se hvor den befinner seg.

Hvilket operativsystem bruker iPhone?

Apples iOS operativsystem finnes på iPhone, iPad og iPod Touch. Man kan også spørre hvordan få ios 14 oppdatering? Gå til Innstillinger > Generelt > Oppdatering. Trykk på Automatiske oppdateringer, og slå deretter på Last ned iOS-oppdateringer. Slå på Installer iOS-oppdateringer. Enheten oppdateres automatisk til nyeste versjon av iOS eller iPadOS.

Hvorfor kan jeg ikke koble til App Store?

Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, macOS, tvOS, watchOS eller programvaren for en enhet som ikke er fra Apple. Deretter kan du prøve å koble til på nytt. Kan ikke kjøpe App Store? Hvis du ikke kan kjøpe eller oppdatere appene dine, inkludert kostnadsfrie apper, kan det være et problem med betalingsmåten din. For å fikse dette må du legge til en ny betalingsmåte eller oppdatere betalingsinformasjonen din.

Tilsvarende, når en app ikke vil åpne?

Du kan som regel tømme bufferen og slette dataene til en app via Innstillinger-appen på telefonen. Innstillingene kan variere fra telefon til telefon. Kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon. Frigjør plass midlertidig når du sletter bufrede data.

By Frech Jurasek

Hvor stor er 6 generasjon iPad? :: Hva bruker man iCloud til?
Nyttige lenker