Hjem > H > Hva Bruker Man Icloud Til?

Hva bruker man iCloud til?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie.

Les mer

Hvordan kommer jeg inn på iCloud?

Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud. Så, hva er dokumenter i icloud? Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer. Du kan arkivere filer* i iCloud Drive så lenge hver fil er maks. 50 GB og du ikke overskrider lagringskapasiteten du har i iCloud.

Så, hvordan finner jeg min icloud?

Se om du allerede er logget på med Apple-ID-en din

  1. På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch. Trykk på Innstillinger og så på navnet ditt.
  2. På Mac. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID.
  3. På PC. Åpne iCloud for Windows, og se etter Apple-ID-en under navnet ditt.
Ta dette i betraktning, hva er en ios enhet? iOS er et mobilt operativsystem utviklet av Apple. iOS (tidligere iPhone OS) ble lansert sammen med iPhone i 2007. Nyere produkter som iPod touch, iPad, Apple TV og Apple Watch bruker også operativsystemet. iOS er avledet av Mac OS X, og baserer seg på samme Mach- og Darwin-kjerne som Mac OS X.

Angående dette, hvordan komme inn på app store?

iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iTunes og App Store. Hvis du er logget av, angir du oppdatert Apple-ID og passord.
Også, hva er forskjellen på icloud og min sky? iCloud er imidlertid mer enn bare lagring av bilder og filer. Skytjenesten rommer også andre funksjoner du kanskje bruker daglig, som kalender, påminnelser, notater eller dokumenter lagret i de skybaserte «iWork for iCloud»-programmene (Pages for tekstbehandling, Numbers for regneark eller Keynote til presentasjoner).

Du kan også spørre kan man logge på icloud fra pc?

På en Windows-PC kan du konfigurere og logge på iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, dokumenter med mer. Du kan også logge deg på iCloud.com fra nettleseren din. Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner som er tilgjengelige på enheten din. Hvordan slette alt på iCloud? iCloud.com

  1. Logg deg på iCloud.com på iPad eller datamaskinen.
  2. Trykk på iCloud Drive-appen.
  3. Velg filene du ønsker å slette, og trykk på Slett .
  4. Åpne iCloud Drive-mappen, og trykk på Nylig slettet.
  5. Velg mappene eller filene du vil slette.
  6. Trykk på Slett.

Ta dette i betraktning, hvordan få tilgang til icloud på pc?

Legg iCloud til Windows Start-menyen eller oppgavelinjen

For å gjøre det enkelt for deg å åpne iCloud, kan du legge til iCloud-ikonet på oppgavelinjen ved å klikke på Start-knappen > høyreklikk på iCloud > Mer > Fest til oppgavelinjen.

By Hunter Coetzee

Hvordan ta backup av iPhone? :: Hvordan slette filer på iCloud?
Nyttige lenker