Hjem > H > Hvordan Komme Inn På Icloud Mail?

Hvordan komme inn på iCloud Mail?

For å komme i gang, åpne en hvilken som helst nettleser på datamaskinen (Windows 10, Mac eller Linux), iPhone, iPad eller Android smarttelefon eller nettbrett. Deretter skriver du inn www.icloud.com/mail URL i adressefeltet. Hvis du kjenner iCloud-e-postadressen din, skriv den inn her.

Les mer

Hvordan bruker man iCloud?

iCloud er innebygd i alle Apple-enheter. For å konfigurere iCloud trenger du bare å logge på enheten med Apple-ID-en din. Deretter velger du hvilke apper du vil bruke med iCloud og hvilke iCloud-funksjoner du vil slå på eller av. Du kan tilpasse disse innstillingene for hver enhet. Hvordan lese iCloud e-post? Klikk på Innboks i Mail på iCloud.com og gjør ett av følgende:

  1. Les en melding: Velg meldingen i meldingslisten.
  2. Se en liste over meldinger i en annen e-postmappe: Klikk på mappen i Postkasser-liste. Klikk for eksempel Sendt i sidefeltet for å se en liste over sendte meldinger.

Hvordan se innholdet i iCloud?

Slik får du tilgang til iCloud-bilder

  1. Åpne Bilder-programmet.
  2. Trykk på bibliotekfanen for å se bildene dine.
  3. Trykk på Album-fanen for å se Mine album, Delte album, Personer og steder, Medietyper og Verktøy. Du kan også finne ut mer om innhold du deler med andre.
Hvorfor får jeg ikke logget inn på iCloud? Få hjelp med å logge på iCloud

Før du begynner, sjekker du Apples Systemstatus-side, for å forsikre deg om at det ikke er noen strømbrudd eller planlagte vedlikehold som påvirker iCloud i øyeblikket. Sjekk også at du er logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.

Hvorfor får jeg ikke inn e post?

De vanligste årsakene til at man ikke får mottatt epost, er: Det er en midlertidig feil med din lokale Internett-forbindelse eller hos din Internett aksess-leverandør. Sjekk at du faktisk er koblet opp mot Internett (f. Hvordan få tilgang til bildene på iCloud? iCloudtilgang

På iCloud.com

  1. Logg deg på iCloud.com.
  2. Gå til iCloud Drive.
  3. Nederst til høyre velger du Nylig slettede objekter.
  4. Bla gjennom listen med filer.

Man kan også spørre kan man logge på icloud fra pc?

På en Windows-PC kan du konfigurere og logge på iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, dokumenter med mer. Du kan også logge deg på iCloud.com fra nettleseren din. Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner som er tilgjengelige på enheten din. Ta dette i betraktning, hvordan få tilgang til icloud på pc? Legg iCloud til Windows Start-menyen eller oppgavelinjen

For å gjøre det enkelt for deg å åpne iCloud, kan du legge til iCloud-ikonet på oppgavelinjen ved å klikke på Start-knappen > høyreklikk på iCloud > Mer > Fest til oppgavelinjen.

Hvordan overføre Mail til ny iPhone?

Gå til Innstillinger > Mail, og trykk deretter på Kontoer. Trykk på Legg til konto, trykk på Annet, og trykk så på Legg til Mail-konto. Oppgi navnet ditt, e-postadressen din, passordet ditt og en beskrivelse av kontoen. Trykk på Neste. Mail vil prøve å finne e-postinnstillingene og fullføre kontokonfigureringen.

By Matty

Hvordan sette opp epost på iPhone? :: Hvor lagres Bilder på iPhone?
Nyttige lenker