Hjem > H > Hvordan Skifte Mellom Imessage Og Sms?

Hvordan skifte mellom iMessage og SMS?

I Meldinger-appen på Macen bruker du Innstillinger-panelet i iMessage-valg til å endre alternativer for iMessage-kontoen din. Hvis du vil endre disse valgene, velger du Meldinger > Valg og klikker deretter på iMessage. Hvis du ikke er logget på iMessage, oppgir du Apple-ID-en og passordet, og klikker deretter på Neste.

Les mer

Du kan også spørre hvordan skru på imessage?

Slå av og start iMessage og FaceTime på nytt

  1. Gå til Innstillinger > Meldinger og slå av iMessage.
  2. Gå til Innstillinger > FaceTime og slå av FaceTime.
  3. Start enheten på nytt: iPhone. iPad. iPod touch.
  4. Slå på iMessage og FaceTime igjen.
Hvordan slår man av iMessage? Sett SIM-kortet inn i iPhone-en. Gå til Innstillinger. Trykk på Meldinger. Slå av iMessage.

Hvordan finne SMS på iCloud?

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud. Slå på Meldinger. Eventuelle meldinger som er lagret i iCloud er nå tilgjengelige på enheten, og eventuelle nye meldinger du mottar på enheten din, lagres i iCloud. Åpne Meldinger-appen for å se meldingene som er lagret i iCloud. Hva er poenget med iMessage? iMessage er Apples egen innebygde meldingstjeneste. iMessage er en gratis tjeneste, men sending eller mottak av iMessages bruker trådløse data. Med iMessage kan du enkelt sende tekstmeldinger, bilder eller videoer, alt fra Meldinger-appen. De fungerer bare på Apples enheter, nemlig iPhone, iPad og Mac.

Hvorfor får man ikke sendt SMS?

Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus. Kan man slette meldinger på iPhone? På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.

Du kan også spørre hvor er mms fanen på iphone?

Hvis du prøver å sende MMS-gruppemeldinger på iPhone, går du til Innstillinger > Meldinger og slår på MMS-meldinger. Hvis du ikke ser valget om å slå på MMS-meldinger eller Gruppemeldinger på iPhone, er det ikke sikkert at operatøren din støtter denne funksjonen. Angående dette, hvordan aktivere mms på ipad? MMS er automatisk satt opp på iPhone med iOS 8 installert, men husk at MMS må være aktivert under Innstillinger - Meldinger. Du kan også laste ned automatisk oppsett på nettet.

Følgelig, hva gjør jeg når det står ingen tjeneste på iphone?

Hvis du ser Ingen tjeneste eller Søker på iPhone eller iPad

  1. Kontroller dekningsområdet.
  2. Hvis du bruker AT&Ts 3G-nettverk.
  3. Start iPhone eller iPad på nytt.
  4. Se etter en oppdatering av operatørinnstillingene.
  5. Ta ut SIM-kortet.
  6. Tilbakestill nettverksinnstillingene.
  7. Oppdater iPhone eller iPad.
  8. Kontakt operatøren.

By Fidelity Heglar

Hvor mange Meny butikker er det i Norge? :: Hva er en MMS melding?
Nyttige lenker