Hjem > H > Hvilken Apple Watch Anbefales?

Hvilken Apple Watch anbefales?

1 plass og 2 plass: Apple Watch SE vant best i test prisen i vår smartklokke test 2022. Dette er en innovativ klokke som du garantert får stort utbytte av. En stor og brukervennlig skjerm er blant noen av fordelene denne klokken byr på. Nummer to i vår oppdaterte samletest, ble Apple Watch 6.

Les mer

Du kan også spørre hva er forskjellen på apple watch se og apple watch 6?

Apple Watch SE har hakket mindre prosessorkraft enn Apple Watch Series 6 – men det har ifølge anmelderne lite å si i hverdagen: Dette er en nemlig en fantastisk smartklokke, bare til en litt lavere pris. Apple Watch SE kommer i tre farger i aluminium, og har skjerm av Ion-X-glass. Angående dette, er apple watch en bra treningsklokke? Apple Watch Series 7 – En super treningsklokke. Er du først og fremst ute etter en treningsklokke som måler det den skal med høy presisjon, både når det kommer til puls og GPS-data, som tross alt er de to viktigste dataene en pulsklokke registrerer, så er Apple Watch Series 7 et meget godt valg.

Så, hva er forskjellen på apple watch 4 og 5?

Her er en series 4 i aluminium oppå en series 5 i stål. Du får EKG-støtte, større og bedre skjerm og altså bedre batteritid eller alltid-på-skjerm. Du får også større lagringsplass til fremtidige apper som oftere lagres rett på klokka. Mer musikk fra Apple Music blir det også plass til. Følgelig, hvor lenge varer batteriet på apple watch se? Informasjon om batteriet i Apple Watch SE

Apple Watch er så praktisk og allsidig at du kommer til å ville bruke den hele dagen. Derfor har vi utstyrt den med et batteri som faktisk varer hele dagen. Målet vårt for batterikapasiteten var 18 timers aktiv bruk etter lading over natten.

Tilsvarende, hva er forskjellen på apple watch 7?

Apple Watch 7 kommer ikke med noen nye sensorer, men det er en ny funksjon for falldeteksjon for syklister samt en forbedret algoritme for sporing av turer med el-sykkel. Den forstørrede skjermen gir deg også et tastatur på skjermen, der du kan sveipe for å skrive. Deretter, hva er den nyeste apple watchen? Apple lanserer Apple Watch Series 7 med en større og mer avansert skjerm. Apple lanserer Apple Watch Series 7 med den største og mest avanserte skjermen til nå.

Hva er forskjellen på Apple Watch 3 og se?

For en drøy tusing mindre enn Watch SE får du Watch series 3. Den aller viktigste forskjellen er kosmetisk; skjermen og størrelsene du kan velge er mindre. Innmaten er også mindre avansert, men klokka er fortsatt tett nok til at du kan svømme med den og den kan spore puls og aktivitet med GPS. Hva er Apple Watch SE? Kraftige funksjoner som holder deg oppdatert, aktiv, sunn og trygg. Avanserte sensorer som registrerer all bevegelse og gir deg målinger for alle treningsøktene dine. Og tilgjengelig mobilnett, så du kan legge telefonen igjen hjemme. Apple Watch SE er mye klokke for mindre enn du tror.

Hva er Apple Watch Cellular?

Apple Watch GPS + Cellular

Med GPS + Cellular-modellene av Apple Watch Series 7 og Apple Watch SE med et aktivt mobilabonnement kan du ringe, sende tekstmeldinger og mye mer – uten å ha med iPhonen. Ved å holde inne sideknappen kan du ringe nødetatene hvis du trenger hjelp i utlandet.

By Brianna Cockman

Er det verdt å kjøpe Apple Watch? :: Er AirPods bra?
Nyttige lenker